BANKS (US)

Stora Salen 295 kr + serviceavgift
Utsålt
Insläpp:

18 år
Konserten är slutsålt.

När debutalbumet ’Goddess’ släpptes 2014 stod det klart att en ny stjärna var född. BANKS mörka, råa och stundtals hemlighetsfulla R&B lät inte som något annat, och lämnade gemene lyssnare med mer frågor än svar!
I slutet av september släpper BANKS sitt andra storslagna album ’The Altar’ – något som singlarna ’Mind Games’ och ’Gemini Feed’ är fantastiska smakprov på.

Startskottet på BANKS karriär kom efter att ha släppt låten ’Before I Ever Met You’ på en privat SoundCloud-sida som sedan plockades upp av Zane Lowe och radiostationen BBC1. Ett antal EPs senare började hyllningarna ramla in från allehanda håll och BANKS hade helt plötsligt gått från spännande hype till en etablerad artist.

På senare tid har BANKS turnerat med R&B-esset The Weeknd och slängt ur sig högkvalitativa singlar inför det kommande släppet av ’The Altar’ som landar den 30 september. BANKS är en artist i ständig utveckling som vägrar låta sig begränsas av genrens regler. Räkna således med något helt nytt och alldeles eget i slutet av september.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris.  Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare

På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar