The Naked and Famous

Nya Zeeländska The Naked and Famous spelar känslofylld elektronisk pop rotad i 80-talets syntiga ljudbilder.

I höst släpper kvartetten sitt tredje album och av första smakproven ’Higher’ och ’Laid Low’ att döma har vi nästintill en modern klassiker att vänta. Det är med stor glädje vi välkomnar The Naked and Famous tillbaka till Sverige.

Nya Zeeland och popmusik har alltid gått hand i hand, men det bombnedslag The Naked and Famous stod för när de släppte debutalbumet ’Passive Me, Aggressive You’ kunde inte liknas med något som hänt tidigare. Bandet bildades 2007 i Auckland, och tre år senare kom tidigare nämnda debutalbum med hiten ’Young Blood’ i spetsen. Men The Naked and Famous var mer än bara en storslagen debut och en superhit, vilket man också bevisade på den betydligt mörkare uppföljaren ’In Rolling Waves’ år 2013. Nu har det åter blivit dags för bandet att bege sig in i albumsvängen, och den 30 oktober landar bandets tredje giv – ’Simple Forms’. Räkna med en påhittig produktion, melodier som aldrig släpper taget om en och känslofyllda texter när The Naked and Famous gör det de gör allra bäst – skapa  storslagen pop.

Senast bandet var i Sverige var för tre år sedan, då de bjöd på en slutsåld och sjukt grym spelning på Debaser Medis. I januari kommer The Naked and Famous alltså tillbaka med nytt material, en ny show och bjudandes på en helt ny fantastisk konsertupplevelse!

 

 

 

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar
Köp biljett