The Slayer Club – Buffy 20 år

Artisten Fräulein Fraukes och sångerskan Jenny Gabrielsson Mares obsession över kultförklarade vampyr- och relationsdramat Buffy the Vampire Slayer har utmynnat i 90-talsklubben 'The Slayer Club' – en nördig fanclub för alla Buffyvänner. Den 10 mars är det dags igen.

Tredje gången gilt på Buffys födelsedag – här ska firas!

Artisten Fräulein Fraukes och sångerskan Jenny Gabrielsson Mares obsession över kultförklarade vampyr- och relationsdramat Buffy the Vampire Slayer har utmynnat i 90-talsklubben ‘The Slayer Club’ – en nördig fanclub för alla Buffyvänner. Den 10 mars är det dags igen, vilket alltså är 20-årsjubileet för när serien började sändas i USA och bjuder därför in till en fantastisk kväll på Nalen Klubb i Stockholm! Fokus ligger på festande á la Bronze-style med DJPJ som kommer spela hits efter hits från indievärldens topp-årtionde. Under kvällen blir det också singalongs till alla våra favoriter från “Once More With Feeling”, Best dressed/look alike-tävling med fenomenala priser, panelsamtal tillsammans med Buffypodden där man kan nörda ner sig i Buffy på ett mer intellektuellt plan (kom tidigt för att inte missa), Buffyquiz och surprise liveakt!

Detta är sista gången – i alla fall på en överskådlig framtid – som ”The Slayer Club” arrangeras, så missa INTE och tänk på att det är begränsat antal platser. Förköpsbiljett kostar 140 kronor, om det finns biljetter kvar kommer de att säljas i dörren för 200 kr.

Välkomna önskar Frauke och Jenny
FIVEBYFIVE

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar
Köp biljett