KEHLANI

R’n’b-sensationen Kehlani kommer till Nalen för ett exklusivt framträdande. Hennes efterlängtade debutalbum SWEETSEXYSAVAGE släpps den 27 januari. 

Kehlani växte upp under svåra omständigheter i Oakland i Kalifornien med en släkting, efter att hennes pappa gått bort och en mamma som brottades med missbruk. Efter att först ha förälskat sig i dans började hon sjunga efter en skada, samtidigt som hon inspirerades av den neo-soul hon hörde i hemmet, och i tonåren gick hon med i gruppen Poplyfe. Med Poplyfe tog hon sig till finalen av talangshowen America’s Got Talent och fick uppträda med Stevie Wonder, men det dröjde lite innan solokarriären drog igång. 2014 släppte Kehlani sitt första mixtape, Cloud 19, och snart hade hon hyllats som ett framtida r’n’b-hopp och Cloud 19 hyllades av bland andra Pitchfork, Vice och Buzzfeed. Året därpå släppte hon sitt andra mixtape You Should Be Here som innehöll samarbeten med bland andra Chance the Rapper och kom in på årsbästalistor från bland andra Noisey, Rolling Stone och Complex. Kehlanis namn var på allas läppar och snart hade hon skrivit på för Atlantic Records.

Den 27 januari släpper Kehlani som sagt sitt debutalbum SWEETSEXYSAVAGE och i år har hon redan hunnit släppa ett gäng singlar, bland annat megasuccén Gangsta från Suicide Squad-soundtracket och albumsinglarna ”Distraction” och ”Advice”. Det råder ingen tvekan om att Kehlani är en av världens mest spännande artister just nu och med debutalbumet kommer hon slå igenom på riktigt.

Så missa inte chansen att se henne live på Nalen den 11 mars 2017!

 

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar
Köp biljett