Nalen Konferens

Dålig framförhållning inför planeringsdagen eller avslutningskonferensen? Blev mötet större än väntat, eller är det bara dags för ett miljöombyte? För möten eller konferenser dagtid som bokas 3-14 dagar före evenemangets datum har vi ett sista minuten-erbjudande med ett fast pris per person.

Boka tidigast 14 dagar före ert arrangemang, så får ni det fasta priset på 495 kronor per person – oavsett hur många ni är. Vi väljer lokal utifrån tillgänglighet och storlek på sällskapet, och ni kan vara allt från två personer till 400 gäster.

Detta ingår i priset:
Lokalhyra
Teknik, baspaket
Förmiddagskaffe med smörgås
Lunch
Eftermiddagskaffe med variation av kaffebröd

Ordinarie prisexempel för liknande konferens är 900 kronor per person.

För att utnyttja erbjudandet: använd bokningsformuläret här nedan och under övriga upplysningar, ange NALENSNAJDARE.

Observera att priset är exklusive moms och att erbjudandet gäller till och med 26 juni 2017 i mån av plats.

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret så hör vi av oss till er inom kort.

Kontakt

Ring oss om du har några frågor, eller kom förbi för att spana in våra lokaler! Vi är på plats vardagar mellan klockan 9-17 och du kan ringa oss under samma tid på 08-505 292 00. Du kan också skicka ett mail till konferens@nalen.com, så återkommer vi så snart vi kan.

Nalen är ett unikt och anrikt kulturhus mitt i Stockholm – ett stenkast från Östermalm och Stureplan samt Hötorget och centralen. Utöver en egen restaurang samt konsertverksamhet har Nalen åtta lokaler anpassade för konferens och möten; självklart med den senaste tekniken och duktiga medarbetare som skräddarsyr er konferensupplevelse. Nalen är dessutom med i Svenska möten och har såväl en Svanenmärkning som en KRAV-certifiering.