Nalen Konferens

Ta en heldag med kollegorna för att avsluta inför sommaruppehållet, eller varför inte rivstarta hösten med en inspirerande planeringsdag? Nalen har fantastiska konferenslokaler i alla storlekar: från mindre mötesrum med plats upp till 20 personer, till större rum och salar med kapacitet för 400 gäster.

Oavsett hur många ni är erbjuder vi just nu upp till halva priset på alla möten och konferenser dagtid under juni och augusti månad. För 495 kronor per person får ni lokalhyra, heldagspension med kaffe, fika och lunch samt teknik. Vi väljer lokal utifrån tillgänglighet och storlek på sällskapet, och ni kan vara allt från två personer till 400 gäster.

Detta ingår i priset:
Lokalhyra
Teknik, baspaket
Förmiddagskaffe med smörgås
Lunch
Eftermiddagskaffe med variation av kaffebröd

För att utnyttja erbjudandet: använd bokningsformuläret här nedan och under övriga upplysningar, ange SOMMAR, alternativt kontakta oss om ni vill veta mer. Det fasta priset ges enbart på konferenser under juni och augusti. Boka redan idag!

Ordinarie prisexempel för liknande konferens är 900 kronor per person. Observera att priset är exklusive moms och att erbjudandet gäller till och med 26 juni 2017 i mån av plats samt enbart vid direktbokning via oss.

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret så hör vi av oss till er inom kort.

Kontakt

Ring oss om du har några frågor, eller kom förbi för att spana in våra lokaler! Vi är på plats vardagar mellan klockan 9-17 och du kan ringa oss under samma tid på 08-505 292 00. Du kan också skicka ett mail till info@nalen.com, så återkommer vi så snart vi kan.

Nalen är ett unikt och anrikt kulturhus mitt i Stockholm – ett stenkast från Östermalm och Stureplan samt Hötorget och centralen. Utöver en egen restaurang samt konsertverksamhet har Nalen åtta lokaler anpassade för konferens och möten; självklart med den senaste tekniken och duktiga medarbetare som skräddarsyr er konferensupplevelse. Nalen är dessutom med i Svenska möten och har såväl en Svanenmärkning som en KRAV-certifiering.