Möten och fest med oslagbar charm, mitt i Stockholm.

I över hundra år har Nalen varit en samlings- och mötesplats i centrala Stockholm. Vår palatsliknande miljö skänker oslagbar glans och charm åt alla typer av evenemang. Våra sju lokaler kan anpassas för möte, konferens, företagsevent och privat fest och har kapacitet för allt från 2 till 600 gäster.
Varmt välkomna!

Middag och Fest

Nalen är gjord för fest! Storslagen miljö, förstklassig mat och god, personlig service. För oss på Nalen är hantverket bakom maten lika viktigt, oavsett om ni är två eller två hundra gäster. Vi lagar all mat från grunden i vårt eget svanenmärkta kök. Här finns vackra salar för alla typer av evenemang och för mingel kan vi ta emot upp till 600 gäster. Kontakta oss så berättar vi mer.

Konferens och Möten

Heldagskonferens eller ledningsgruppsmöte? Nalen är en mötesplats utöver det vanliga där modern teknik möter anrik historia. När ni bokar Nalens lokaler så får ni en kontaktperson som håller i den generella detaljplaneringen och på plats tar våra värdar och hovmästare hand om er. Välkomna att boka någon av våra sju möteslokaler i olika storlek, från 2 till 450 gäster.

Stora salen är vår största lokal med flertal möjligheter både för event, fester och konferens. Takhöjden är hela 12 meter som förbinds med anrika guldpelare och dekorerade, klassiska reklamskyltar. Golvet är plant och möjliggör flexibla möbleringslösningar. Det är också i Stora salen vi håller majoriteten av våra konserter.

FYSISKT ELLER DIGITALT?
Vi har tekniken för att stödja många typer av möten – även digitala. Väljer ni att mötas digitalt så har vi studiolösningar i olika storlekar. Ring eller maila oss så berättar vi mer.

Den här lokalen lämpar sig för:
600
Dag
Kväll
Möte
Fest

Med separat ingång från David Bagares gata 17 finns den mest populära lokalen Pelarsalen, som fungerar lika bra för konferens som för fest och event. Ursprungligen är detta en legendarisk boxningslokal, där boxningsklubben Narva huserade.

Förutom en fast scen och ett antal pelare är möbleringen flexibel. Här finns en generös loungeyta för fika, mat, mingel och utställaryta. Lokalen hette tidigare Stacken och har under 2019 renoverats och bytt namn till Pelarsalen.

Pelarsalens färgsättning är varmt grå med vackra parkettgolv och det finns tre stora fönster som förser lokalen med dagsljus.

För alla dagkonferenser som äger rum, måndag till onsdag, 1 augusti till 31 oktober så erbjuds hela 40% rabatt på lokalhyran. Gäller endast nya bokningar från 31 maj 2023. Ange rabattkod ”Pelarsalen2023” vid bokning.

FYSISKT ELLER DIGITALT?

Vi har tekniken för att stödja många typer av möten – även digitala. Väljer ni att mötas digitalt så erbjuder vi olika paketlösningar. Ring eller maila oss så berättar vi mer.

Den här lokalen lämpar sig för:
200
Dag
Kväll
Möte
Fest

Harlem ligger i anslutning till Stora salen och har mycket av 1800-talscharmen kvar. Golvet är plant så det är möjligt att möblera utifrån de behov som finns. Bara fantasin sätter gränser!

Den här lokalen lämpar sig för:
100
Dag
Kväll
Möte
Fest

Ceders salong är ett magnifikt hörnrum med fönster åt både Regeringsgatan och David Bagares gata. Rummet har en flexibel möblering som gör att det finns flera olika möteslösningar – såväl konventionella som okonventionella.

 

 

Den här lokalen lämpar sig för:
30
Dag
Kväll
Möte
Fest

SVANENMÄRKT

För oss på Nalen är hållbarhet och miljömedvetenhet två viktiga frågor, varför vi sedan en lång tid tillbaka är Svanenmärkta. Certifieringen är både en kvalitetsstämpel gentemot våra kunder, samt ett intyg på vårt arbete.

Några av de hållbara åtgärder vi vidtagit är att begränsa matsvinn och transporter, ha en ökad källsortering, använda oss av hållbar elektricitet och uppvärmning samt ha en stor andel miljömärkta råvaror i vårt kök. Vi erbjuder också helt ekologiska måltider och hjälper gärna till på fler sätt, oavsett vilken slags evenemang du arrangerar.
Här är några tips på hur du som konferensbokare och konferensgäst kan bidra till att minska att minska klimatpåverkan.

• Undvik att mat slängs genom att beställa rätt antal portioner i förhållande till antalet deltagare

• Be gärna om doggy bag om ni inte orkar äta upp maten

• Ta gärna hem överblivet fikabröd från eftermiddagsfikat. Vi lägger fram papperspåsar för det ändamålet

• Nalen ligger mitt i Stockholms city med goda kommunikationer så åk kollektivt

• Skriv endast ut på papper när det verkligen behövs

• Källsortera i våra kärl för källsortering

• Återanvänd gärna din kaffekopp eller vattenglas under dagen

• Välj gärna vegatariska alternativ

Fråga oss gärna om du vill veta mer!

Nalen är utvald av Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Nalen är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Vi är helt enkelt proffs på att guida dig till bättre möten! Nalen äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta. Läs mer på www.svenskamoten.se