Nalen Festvåning

Nalen ligger mitt i centrala Stockholm och våra salar och rum är lika unika som de är vackra. Här möts anrik historia och inspirerande nutid. Dansvänlig parkett, guldpelare, stuckatur, kristallkronor, konstverk och pampig takhöjd finns sida vid sida med förstklassig service och toppmodern teknik. Här finns utrymme för alla sorters evenemang och möjligheterna är oändliga!
Boka gärna en visning genom att ringa 08–50529200, mejla info@nalen.com eller använd vårt kontaktformulär.

Mat och dryck

All mat lagas från grunden i vårt eget Svanenmärkta kök. Certifieringen innebär att vi arbetar hållbart med såväl uppvärmning som återvinning, samt använder ekologiska och hållbara råvaror. Vi erbjuder allt från lyxiga kanapéer och välsmakande mingeltallrikar, till dignande bufféer och förstklassiga trerättersmenyer.

På varje tallrik matchas hög kvalitet med enkla medel, i en okonstlad inställning till säsong, mat och råvara.

 

För att vi ska kunna ge alla deltagare en härlig och trygg matupplevelse har Nalen en policy för specialkost.

 

Teknik och underhållning

På Nalen uppträder hundratals artister årligen och när ni har ert evenemang hos oss så får ni tillgång till vår professionella ljus- och ljudanläggning och våra mycket kunniga tekniker. Ni kan även boka vårt bildpaket med projektor, duk, dator, mixer och bildtekniker.

 

Engagerad koordinator

När ni väljer Nalen får ni en engagerad koordinator som, tillsammans med er, våra tekniker och hovmästare, håller ihop helheten från första visning till alla delar av genomförandet.

De kan tipsa er om allt från den optimala tidsplaneringen och bordsplaceringen till den finaste möbleringen och det mest välsmakande vinet.

Hotell

Nalen ligger mitt i centrala Stockholm och runt hörnet finns flera olika hotell. Vi samarbetar med Elite Hotell Stockholm Plaza som ligger på Birger Jarlsgatan 29, bara ett stenkast bort. När ni bokar ett evenemang hos oss får ni en bokningskod som ger er rabatt på hotellrummet.

 

Varmt välkomna till oss på Nalen!

 

Lokaler

Nalen har ett brett utbud av lokaler mitt i Stockholm city.
Välj den lokal som passar dig bäst!

Bokningsförfrågan

Fyll i följande formulär så hör vi av oss till er inom kort.

Kontakt

Nalens kunniga personal hjälper gärna till med att arrangera din fest.
Hör gärna av dig om du vill komma på visning eller har andra frågor.
NALEN
Regeringsgatan 74
111 39 Stockholm

Tel:  08-505 292 00
Växeln är öppen vardagar kl 09.00-17.00

Epost: info[at]nalen.com

Hitta hit!