NALEN RESTAURANG SÖKER KOCK


Nalen Restaurang är en skön Stockholmsbistro med fokus på kvalitet och hållbarhet som serverar både klassisk och modern svensk mat, ofta med en personlig touch. Vi är Kravcertifierade och Svanenmärkta, och vårt mål är att laga all mat från grunden med riktigt bra råvaror. Vi som lagar maten är ett team på sex personer och en kökschef. Restaurangen är öppen lunch måndag-fredag och kväll måndag-lördag. På luncherna är det ett högt tempo med mycket businessfolk och på kvällarna är det en härlig familjär bistrokänsla med hög service och blandat klientel.


Vi söker nu en utbildad kock på heltid, tillsvidare, för att bli en del i vårt team. Vi förutsätter att du, liksom oss, har ett genuint matintresse och känner att grön ekologisk mat är ett roligt och viktigt inslag i arbetet som kock, men också att du trivs med det svenska köket.

I köket jobbar vi på olika stationer såväl med varm som med kall matlagning. Rätterna anpassas utifrån säsong, vilket kräver att du snabbt kan ta dig an nya recept men du erbjuds också möjligheten att påverka vad som sätts upp på meny, både med idéer och utförande, om du har en kreativ ådra som vill komma till uttryck.

Arbetstiderna är varierande med dagar, kvällar och helger. Tillträde enligt överenskommelse. Nalen Restaurang tillämpar kollektivavtal och schyssta villkor samt är medlemmar i Visita.

Skicka din ansökan i ett mejl till kökschef Johan Wilhelmsson på johan.willhelmsson@nalen.com.
Frågor om tjänsten mejlas till info@nalen.com.

Vi ser fram emot din ansökan!