EXTRA BRA PRIS I JUNI & AUGUSTI – 495 SEK/PERS

Nalen har fantastiska konferenslokaler i alla storlekar: från våra fyra mindre mötesrum med plats upp till 20 personer, till större rum och salar med kapacitet för 400 gäster. Just nu erbjuder vi ett extra bra personpris på konferenser i juni och augusti. Passa på att boka in en heldag med kollegorna för att planera, fira eller föreläsa – bra för att avsluta inför sommaren, eller för att kickstarta direkt efter ledigheten.

För att utnyttja något av erbjudandena: kontakta oss på info@nalen.com eller på telefon 08 505 292 00. Var noga med att ange vilket datum ni önskar, hur många ni är samt koden SOMMARLOV. Mer info om våra olika lokaler hittar du HÄR.

495 SEK/PERS

För 495 kronor per person får ni lokalhyra, heldagspension med kaffe, fika och lunch samt teknik. Ni kan vara allt från två personer till 400 gäster, beroende på lokal.

Ingår i priset: lokalhyra, baspaket för teknik*, förmiddagskaffe med smörgås, lunch samt eftermiddagskaffe med variation av kaffebröd

* Teknik i Stora salen: Ljudanläggning inkl 6 st trådlösa mikrofoner, miljöbelysning, scenljus, projektor samt en tekniker.
Teknik i Harlem: Ljudanläggning inkl 4 st trådlösa mikrofoner, miljöbelysning, scenljus, projektor samt en tekniker.

Observera att priset är exklusive moms och att erbjudandet gäller endast vid direktbokning via oss. Nalen har också rätt att välja lokal. Ni kan vara allt från två personer till drygt 400 gäster.