Konferens, middag & konsert

På Nalen kan du gå från konferensen till konserten utan att lämna huset.

En helhetsupplevelse för dig och kollegorna

Paket: konferens, middag och konsert

Gör konferensen till en helhetsupplevelse på Nalen. Vi paketerar konferens, middag och konsert utifrån era önskemål och behov.
Börja dagen i våra charmiga konferenslokaler och mötesrum och avsluta med middag och konsert. Vi sköter all planering och genomförande och ni får en enda samlad faktura för att ni ska kunna lägga all energi och fokus på deltagarna och upplevelsen.
Klicka här för att se alla konserter på Nalens scener.

I paketet ingår:
Konferenslokal för upp till 30 gäster
Frukost, lunch, eftermiddagsfika och fruktkorg
Trerättersmiddag i Nalen Restaurang – se aktuella menyer här.
Konsertbiljetter till konsert i Stora Salen eller Nalen Klubb – se Nalens konserter här.

National

Konferensrum för 20 personer

National är ett avlångt konferensrum med ett stort och rymligt styrelsebord med plats för 20 personer. Rummet har fönster längs med ena långsidan mot Regeringsgatan som gör rummet väldigt ljust och luftigt. National pryds av två fina kakelugnar från 1800-talet.

Narva

Konferensrum för 10 personer

Narva är en av våra mindre konferensrum en trappa upp från Regeringsgatan. Här möter gammalt nytt med stuckatur och kakelugn från 1800-talet som ger rummet en härlig atmosfär. I Narva finns plats för 10 personer runt ett styrelsebord.

Ceders Salong

Konferensrum för 30 personer

Ceders salong är ett magnifikt konferensrum i gaveln på Nalen med fönster åt både Regeringsgatan och David Bagares gata. Rummet har en flexibel möblering som gör att det finns flera olika möteslösningar.

Middag i Nalen Restaurang

En riktig svensk bistro

Nalen Restaurang är en svensk bistro som varje dag serverar en populär lunch och onsdag till lördag bjuder in till fantastiska kvällar med vällagad mat och härlig atmosfär.

Nalens gruppmeny är skapad för sällskap mellan 2 till 30 gäster som vill avsluta konferensen med middag i Nalen Restaurang. Välj mellan två olika trerättersmenyer med rätter från restaurangens à la carte.