Nalen Konferens

Nalens vackra salar och rum lämpar sig utmärkt för konferenser och inspirerande möten för både mindre och större sällskap. Läget är idealiskt mitt emellan Östermalm och Norrmalm i Stockholm city, och nära till allmänna kommunikationer. Vi har idag åtta möteslokaler i olika storlek: från sex till 400 personer och flera av dem med plant golv och flexibel möblering. Bara fantasin sätter gränser för vilken slags evenemang, möblering eller tillställning du önskar anordna.

Vi har valt att renovera Nalenhuset varsamt så att den anrika miljön med stuckatur och kakelugnar från 1800-talet finns kvar – allt för att ni ska kunna konferera i en trivsamt charmig miljö.

Utöver våra unika lokaler erbjuder vi självklart det senaste inom AV- och presentationsteknik, liksom fantastisk mat. Maten tillagas i vår egna restaurang som är KRAV- och Svanenmärkt, som skapar luncher, fika och middagar för alla slags evenemang. Vi är också stolta medlemmar i Svenska Möten och arbetar på flera sätt och vis för att underlätta er planering av möten eller konferens, bland annat genom att erbjuda digital deltagarhantering.

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret så hör vi av oss till er inom kort.

Lokaler

Nalen har ett varierat utbud av konferens- och möteslokaler i Stockholm city.
Välj den lokal som passar dig bäst!

För oss på Nalen är hållbarhet och miljömedvetenhet två viktiga frågor, varför vi sedan en tid tillbaka är både Svanen- och KRAV-certifierade. Vi ser certifieringarna både som en kvalitetsstämpel och som ett intyg på vårt arbete. Några av de hållbara åtgärder vi tagit är att begränsa matsvinn och transporter, ha en ökad avfallshantering, använda oss av hållbar elektricitet och uppvärmning samt ha en stor andel KRAV-certifierade råvaror i vårt kök. Vi erbjuder också helt ekologiska måltider och hjälper gärna till på fler sätt. Fråga oss gärna om du vill veta mer!

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Nalen är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Nalen äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se.


Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

Oavsett vilken slags möte, konferens eller evenemang du vill anordna är vi här för att hjälpa till. Hör gärna av dig med frågor och tveka inte på att bolla dina idéer med oss.

Vi erbjuder också digital deltagarhantering via Svenska Möten. Med Svenska Mötens registreringssystem följer du dina deltagare under hela arrangemanget – från inbjudan, via en egen webbsida med en smidig anmälningsfunktion och hantering på plats till betalning. Läs mer HÄR.