Nalen Konferens

Nalen ligger mitt i centrala Stockholm och våra salar och rum är lika unika som de är vackra. Hos oss kan ni exempelvis ha konferens, seminarium, fotografering, hybridmöte, AW, kick-off eller fira ert jubileum. Möjligheterna är oändliga!
Boka gärna en visning genom att ringa 08–50529200, mejla info@nalen.com eller använd vårt kontaktformulär.

Teknik
Alla lokaler är flexibla och har grundläggande konferensutrustning som projektor/LCD-skärm, whiteboard, blädderblock, wifi, pennor, anteckningsblock samt ljus- och ljudsystem. En kunnig konferensvärd tar emot er, visar er runt och finns alltid tillgänglig. I Stora Salen ingår även alltid en tekniker.

För digitala mötestjänster så finns allt ni behöver i våra små konferensrum. För våra stora salar har vi en samarbetspartner och det offereras separat.

 

Mat och dryck
I vårt eget Svanenmärkta kök lagas all mat från grunden. För konferenser finns hel- och halvdagspaket, med fika, bakverk, frukt och mat. Det finns även härliga tillägg som smoothie, raw bar eller yoghurt med färsk frukt.

Vår varma konferenslunch inkluderar sallad, bröd, måltidsdryck, kaffe och något sött. För sällskap som är fler än hundra personer serveras en av våra smakfulla mingeltallrikar, som ni väljer. På varje tallrik matchas hög kvalitet med enkla medel, i en okonstlad inställning till säsong, mat och råvara.

 

För att vi ska kunna ge alla deltagare en härlig och trygg matupplevelse har vi på Nalen en policy för specialkost.

Middag efter er konferens

För alla sällskap som är mellan 2-30 gäster erbjuder Nalen två olika, smakfulla trerättersmenyer och ni kan välja om ni vill ha utvalda viner eller alkoholfri dryck till.

 

Engagerad koordinator
När ni väljer Nalen får ni en engagerad koordinator som, tillsammans med er, våra tekniker och hovmästare, håller ihop helheten från första visning till alla delar av genomförandet. Ni kan fokusera på ert möte och era deltagare, så tar vi hand om allt runt omkring.

Avkopplande AW

Avsluta er dag med en välförtjänt AW. Säg ert företagsnamn till personalen så bjuder vi på snacks. Boka även gärna en kul aktivitet där ni blandar drinkar ihop med en av våra kunniga bartenders.

Lounge-konferens

Sällskap med max 70 deltagare kan boka vår unika lounge-konferens. Vi samarbetar med Beleco och erbjuder er möjlighet att sitta i mjuka soffor och bekväma fåtöljer, istället för vanliga stolar. Det ger en avkopplande och informell känsla till ert möte.

Hotell

Nalen ligger mitt i centrala Stockholm så här finns många hotell att välja mellan. Vi samarbetar med Elite Hotell Stockholm Plaza som ligger på Birger Jarlsgatan 29, bara ett stenkast bort. När ni bokar ett evenemang hos oss får ni en bokningskod som ger er rabatt på hotellrummet.

 

Varmt välkomna till oss på Nalen!

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret så hör vi av oss till er inom kort.

Lokaler

Nalen har ett varierat utbud av konferens- och möteslokaler i Stockholm city.
Välj den lokal som passar dig bäst!

För oss på Nalen är hållbarhet och miljömedvetenhet två viktiga frågor, varför vi sedan en tid tillbaka är Svanen-certifierade. Vi ser certifieringen både som en kvalitetsstämpel och som ett intyg på vårt arbete. Några av de hållbara åtgärder vi tagit är att begränsa matsvinn och transporter, ha en ökad avfallshantering, använda oss av hållbar elektricitet och uppvärmning samt ha en stor andel KRAV-certifierade råvaror i vårt kök. Vi erbjuder också helt ekologiska måltider och hjälper gärna till på fler sätt. Fråga oss gärna om du vill veta mer!

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Nalen är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Nalen äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se.


Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

Oavsett vilken slags möte, konferens eller evenemang du vill anordna så finns vi här för att hjälpa till. Tveka inte att höra av er och bolla gärna era idéer med oss.