Nalen Konferens

Nalens vackra salar och rum lämpar sig utmärkt för konferenser och inspirerande möten för både mindre och större sällskap. Läget är idealiskt mitt emellan Östermalm och Norrmalm i Stockholm city, och nära till allmänna kommunikationer. Vi har idag åtta möteslokaler i olika storlek: från sex till 400 personer.

Nalens palatsliknande miljö ger en garanterat oslagbar glans och kulturkänsla åt era evenemang och möten. Fyra av rummen är mindre mötesrum som passar för er som behöver miljöombyte, som saknar egna mötesrum eller vill testa på något nytt. Dessa fyra rum finns en trappa upp och renoverades 2010. Vi har valt att renovera varsamt så att den anrika miljön med stuckatur och kakelugnar från 1800-talet finns kvar, så att ni kan konferera i en trivsamt charmig miljö.

Utöver våra lokaler erbjuder vi självklart det senaste inom AV- och presentationsteknik, liksom fantastisk mat. Maten tillagas i vår egna restaurang som är KRAV- och Svanenmärkt, som skapar luncher, fika och middagar för alla slags evenemang.

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret så hör vi av oss till er inom kort.

Lokaler

Nalen har ett varierat utbud av konferens- och möteslokaler i Stockholm city.
Välj den lokal som passar dig bäst!

För oss på Nalen är hållbarhet och miljö två viktiga frågor, varför vi sedan en tid tillbaka är både Svanen- och KRAV-certifierade. Vi ser dem både som en kvalitetsstämpel och som ett intyg på vårt arbete. Några av de hållbara åtgärder vi tagit är att begränsa matsvinn och transporter, ha en ökad avfallshantering, använda oss av hållbar elektricitet och uppvärmning samt ha en stor andel KRAV-certifierade råvaror i vårt kök.

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Nalen är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Nalen äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se.


Sigillet från Svenska Möten finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.