Konferens & möten på Nalen

Från det lilla mötet till stora konferenser – Nalens vackra salar, rum och unika miljö bjuder in till minst lika unika möten. Boka konferens, seminarium, fotografering, hybridmöte, AW, kick-off eller fira ert jubileum. Möjligheterna är oändliga! Kontakta oss på info@nalen.com eller ring 08–505 292 00.

Rum för möten

Boka konferens- och möteslokal på Nalen

Nalens konferens- och möteslokaler rymmer upp till 450 gäster. På våning två i vårt historiska hus kan du boka ett eller flera av Nalens mötesrum som alla är smakfullt inredda med bevarade detaljer från 1880-talet.

En koordinator är med och planerar ert besök och på plats tas ni emot av en konferensvärd, som alltid finns tillgänglig. Nalens unika miljö skapar nya samtal, såväl under mötet som när ni umgås däremellan.

Paket: Konferens, middag & konsert

Lika levande möten som konserter

Gör konferensen till en helhetsupplevelse på Nalen. Vi paketerar konferens, middag och konsert utifrån era önskemål och behov. Börja dagen i våra charmiga konferenslokaler och mötesrum och avsluta med middag och konsert.

Vi sköter all planering och genomförande och ni får en enda samlad faktura för att ni ska kunna lägga all energi och fokus på deltagarna och upplevelsen.

Frukost, lunch, fika & middag

Nalens Svanen-märkta kök lagar allt

I vårt eget Svanen-märkta kök lagas all mat från grunden. För konferenser finns hel- och halvdagspaket, med fika, bakverk, frukt och mat. Det finns även härliga tillägg som smoothie, raw bar eller yoghurt med färsk frukt.

Vår varma konferenslunch inkluderar sallad, bröd, måltidsdryck, kaffe och något sött. För sällskap som är fler än hundra personer serveras en av våra smakfulla mingeltallrikar, som ni väljer. På varje tallrik matchas hög kvalitet med enkla medel, i en okonstlad inställning till säsong, mat och råvara.

Visualisera, inspirera & engagera

Teknik, ljud- och ljus på Nalen

Alla lokaler är flexibla med konferensutrustning som projektor/LCD-skärm, whiteboard, blädderblock, wifi, pennor, anteckningsblock samt ljus- och ljudsystem. En kunnig konferensvärd tar emot er, visar er runt och finns alltid tillgänglig. I Stora Salen ingår även alltid en tekniker.

För digitala mötestjänster så finns allt ni behöver i våra små konferensrum. För våra stora salar har vi en samarbetspartner och det offereras separat.

Stora Salen är vår största lokal med flertal möjligheter både för event, fester och konferens.
Denna palatsliknande sal har 12 meter i takhöjd, enorma kristallkronor, sammetsdraperier som förbinds med anrika guldpelare, vackert dekorerade speglar och klassiska reklam-målningar. Golvet är plant och möjliggör flexibla möbleringar. Ni får tillgång till vår professionella ljus- och ljudanläggning samt vår mycket kunniga personal. Det är i Stora Salen vi håller majoriteten av våra konserter.

Dagtid ingår alltid en tekniker, ljus- och ljudanläggning, 6 mikrofoner (välj fritt mellan headset eller handmikrofon), projektor, duk, wifi, whiteboard och blädderblock.

På kvällen erbjuder vi olika festpaket. Vi rekommenderar två tekniker, 6 mikrofoner, DJ-utrustning, ljud och ljus. Ni kan även boka ett bildpaket med projektor, duk, dator, mixer och en bildtekniker.

FYSISKT ELLER DIGITALT?

Vi har viss teknik för att stödja olika typer av möten. Väljer ni att mötas digitalt så erbjuder vi olika paketlösningar i samarbete med en extern leverantör. Ring eller mejla oss så berättar vi mer.

Den här lokalen lämpar sig för:
600
Dag
Kväll
Möte
Fest

Med separat ingång från David Bagares gata 17 finns den populära lokalen Pelarsalen, som fungerar lika bra för konferens som för fest och event. Ursprungligen är detta en legendarisk boxningslokal, där boxningsklubben Narva huserade.

Förutom en fast scen och ett antal pelare är möbleringen flexibel. Här finns en generös loungeyta för fika, mat, mingel och utställaryta. Lokalen hette tidigare Stacken och har under 2019 renoverats och bytt namn till Pelarsalen.

Pelarsalens färgsättning är varmt grå med vackra parkettgolv och det finns tre stora fönster som förser lokalen med dagsljus.

Dagtid ingår alltid ljus- och ljudanläggning, wifi, whiteboard, blädderblock, 4 mikrofoner (2 headset och 2 handmikrofoner), projektor, duk samt en konferensvärd som alltid finns tillgänglig.

På kvällen ingår endast miljöbelysning och vi rekommenderar vårt festpaket med ljus- och ljudanläggning, 4 mikrofoner och en DJ-utrustning. Ni kan även boka vårt bildpaket med projektor, duk, dator, mixer och en bildtekniker.

FYSISKT ELLER DIGITALT?

Vi har viss teknik för att stödja olika typer av möten. Väljer ni att mötas digitalt så erbjuder vi olika paketlösningar i samarbete med en extern leverantör. Ring eller mejla oss så berättar vi mer.

Den här lokalen lämpar sig för:
200
Dag
Kväll
Möte
Fest

Välkommen till Nalen Restaurang – en äkta svensk bistro med anor från förra sekelskiftet. Nalen Restaurang är en charmig festlokal som passar för både intima bjudningar, stimmiga mingel och fantastiska fester.

Med en unik atmosfär som präglas av varm elegans och generöst ljusinsläpp från stora fönster, skapas en inbjudande atmosfär. Vår lokal är särskilt designad för festligheter och mingel, och restaurangens chambre séparée, Trocadero, är det perfekta utrymmet för mindre sällskap på 10–25 personer. Här möts du av väggmålningar från 1930, en vacker kakelugn och fönster som öppnar upp mot David Bagares gata.

Med en egen entré på hörnet av Regeringsgatan och David Bagares Gata får du och dina gäster en exklusiv upplevelse från början till slut. Oavsett om det är en födelsedagsfest eller ett företagsevent erbjuder Nalen Restaurang en plats där du kan skapa minnesvärda ögonblick. Kontakta oss för att boka och låt oss hjälpa dig att göra ditt evenemang till något alldeles extra.

Följ @nalenrestaurang på Instagram!

För ytterligare information eller för att göra en bokning, är du välkommen att kontakta oss på telefonnummer 08-505 292 00 eller via e-post på info@nalen.com.

Den här lokalen lämpar sig för:
100
Dag
Kväll
Möte
Fest

Harlem ligger i anslutning till Stora salen och har mycket av 1800-talscharmen kvar. Här är det varmt röda väggar och detaljer i guld, stuckatur och stora speglar. Golvet är plant så det är möjligt att möblera utifrån de behov som finns. Bara fantasin sätter gränser!

Harlem hyrs främst ut tillsammans med Stora salen och därför kan den endast bokas med kort varsel.

Dagtid ingår alltid ljus- och ljudanläggning, 4 mikrofoner (2 headset och 2 handmikrofoner), projektor, duk, wifi, whiteboard, blädderblock samt en konferensvärd som alltid finns tillgänglig.

På kvällen ingår endast miljöbelysning och vi rekommenderar vårt festpaket med tekniker, ljus- och ljudanläggning, 4 mikrofoner, discokula och en DJ-utrustning. Ni kan även boka ett bildpaket med projektor, duk, dator, mixer och en bildtekniker.

FYSISKT ELLER DIGITALT?

Vi har viss teknik för att stödja olika typer av möten. Väljer ni att mötas digitalt så erbjuder vi olika paketlösningar i samarbete med en extern leverantör. Ring eller mejla oss så berättar vi mer.

Den här lokalen lämpar sig för:
100
Dag
Kväll
Möte
Fest