Fräulein Frauke Presents Masquerade dell´arte

Eventet har redan varit
För tredje året i rad bjuder en av Europas bästa burlesque- och kabaretklubbar, Fräulein Frauke Presents, tillsammans med jazz- och underhållningspalatset Nalen in till extravagant nyårsfirande!

UTSÅLT!

Det blir en överdådig, cirkusinspirerad maskerad med både gäster och artister uppklädda till tänderna under Sveriges i särklass mest extravaganta nyårsfirande. På scenen bjuder vi på absolut förstklassiga artister, några av de största från Europa och Sverige, med en dragning åt Commedia dell´arte’ s fantastiska karaktärer och vintagecirkus i en blandning av burlesque, kabaret, musik, och dans som trängs på scenerna i Nalens vackra balsalar.

Vi har en middagssittning med underhållning, bubbel och trerätters middag, samt biljetter för eftersläpp och det blir ett vilt party i tre rum ända fram till kl 03, för att vi ska kunna dansa natten lång och stänga ute både midvinter-kylan och 2000-talet från vår magiska vintageinspirerade nöjesvärld.
Temat för kvällen är en inspiration och det vi bygger kvällen runt, men det blir en galen blandning av musik och kläder/stilar från hela vintgagevärlden och allt som är uppklätt, utklätt eller galet är varmt välkommet!
Dresskoden är alltså maskerad, cirkus, vintage, epok, fetish, uppklädnad, smoking/frack/kostymer, balklänningar, uniformer, masker och så vidare. Man kommer inte in i vardagliga kläder utan måste alltså klä upp sig!
Inspiration kan man hitta här:  https://www.pinterest.com/frauleinfrauke/masquerade-dellarte/

Fotografering: All fotografering av scenshowen med smartphones och kameror med blixt är helt förbjuden! Självklart får man gärna fota varandra under kvällen men inga smartphones under showerna tack!

Nyårsafton, Onsdag 31 December 2013
Nalen, Regeringsgatan 74, Stockholm
Middagssittning 18.30 – 03.00 Trerätters middag med bubbel och vinpaket samt middagsshow 1250 SEK (inklusive dryckespaket) Se nedan för meny
Eftersläpp 22.00 – 03.00 330 SEK
Biljetter i dörren (om det finns några kvar) 400 SEK
Biljetter: www.nalen.com
www.bichard.se

På scenerna:

Joe Black (uk) – The King of Cabaret Noir
Vicky Butterfly (uk) – Part Burlesque starlet, part innovative performance artiste, part music hall Vaudevillian, and all dreamer…
Le Pustra (uk) – Vaudeville’s Darkes Muse
Fräulein Frauke – The Saucy Songbird
Lady Francescca – The red headed sassy troublemaker….
Mary Nelsoon – “Södermalms own Peggy Lee…” Jazz vocalista

Janne Sjöblom Trio and our fabulous DJ Choco Canel and Swingy The Kid (GER)

Varmt välkomna önskar Fräulein Frauke, John-Paul Bichard och Nalen

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar