FFP: Wonderland

Eventet har redan varit
Surrealism, galenskap, freaks och starka karaktärer, det bjuder FFP på den 8 mars, till råga på allt på den internationella kvinnodagen!

Surrealism, galenskap, freaks och starka karaktärer, det bjuder FFP på den 8 mars, till råga på allt på den internationella kvinnodagen! Vi gör en djupdykning in i Lewis Carroll’s odödliga klassiker Alice in Wonderland och stiftar bekantskap med diverse udda karaktärer från boken samt en samling vansinnes varelser av olika slag.

Vi bjuder på en helt otrolig show med världsklass-artister från USA, England och Sverige, det blir sång, burlesque, cirkus och cabaret som trängs på scenen i Nalens vackra balsal.

Som vanligt är ett av de stora showelementen även ni- publiken!

Det kommer vimla av vackra outfits, kreationer och visioner och pris för bäst ut-/uppklädda kommer att delas ut!

Temat för kvällen är en surrealistisk inspiration och det vi bygger kvällen runt, men det blir en galen blandning av musik och kläder/stilar från hela vintagagevärlden och allt som är uppklätt, utklätt eller galet är varmt välkommet!

Dresskoden är alltså maskerad, vintage, epok, fetish, uppklädnad, smoking/frack/kostymer, balklänningar, uniformer, masker och så vidare. Man kommer inte in i vardagliga kläder utan måste alltså klä upp sig!

Fotografering: All fotografering av scenshowen med smartphones och kameror med blixt är helt förbjuden! Självklart får man gärna fota varandra under kvällen men inga smartphones under showerna tack!

Förköp: 170 SEK + biljettavgift

Biljett i dörren: 200 SEK

Showen:

Amber Ray (US) – “Creative Sexpot”

Amber är en av New Yorks mest älskade burlesquestjärnor och har många år bakom sig som en överdådig primadonna i vansinneskreationer

Abigail Collins (UK) – “La petite Cockinese”

Ubertalangfull award winning kabaret- och cirkusstjärna från England med humor, underbar sångröst och geniala ideér

Scotty the Blue Bunny (US) – Allas favoritkanin är tillbaka!

“Large, camp and unforgettable” är ledorden för kvällens konferencier

Fräulein Frauke – The Saucy Songbird…

som tar en paus från sången denna afton och bjuder på ett helt färskt mörkt, hett och “barnförbjudet” nummer i överdådig karaktär

Wallenberg – surrealistisk pop-princessa

Ivoncita – hotter than hot and sweeter than sweet

Ida Aurora – jazzbabe med nyutgiven platta och vintagedoftande reportoar

Sugar high & Le french tiger – Two bites, one scratch – Surrealism möter Art Nouveau när denna burlesquedebuterande duo framför sitt nummer “Lampdance”

Johnnie Lowlife – FFP-debutant med orientaliska moves

PLUS Janne Sjöblom Trio, bästa husbandet i stan inkluderandes Rolf Olsson på Bas och Jesper Kviberg på trummor

DJs: Naughty Sweety kommer att få stora dansgolvet att ånga, medan i Harlem står Lady bluebird för de dansanta swingtonerna

FFP är kärleksfullt producerad av Bichard (.se)

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar