FÖRFESTEN

Eventet har redan varit
Folk&Världsmusik-galan arrangeras åter i Stockholm och musikälskare från när & fjärran vallfärdar till stan för att samlas, mötas och fira! Ingen gala är bättre än sin förfest, och nu står Nalen redo att slå upp dörrarna till dansgolvet och husera en ren kärnklyvning till musik & dans-fest!

Det blir skivrelease-konserter av banden Quilty & Skenet. Och därpå, som om det inte vore nog, blir det dansgolvsextas till fest-reaktorn Folk All-in Band!

Quilty
Quilty spelar traditionell irländsk folkmusik med ett starkt personligt uttryck. Fartfyllda jigs, reels, hornpipes och polkas samt sånger om kärlek, emigration och äventyr vävs samman till en färgstark konsert med många överraskande och spännande musikaliska upplevelser.

Skenet
Den svenska folkrocken är på frammarsch och Skenet leder vägen. Influenserna kommer från Pink Floyd, 70’s disco, electronica och gamla svenska storspelmän. Ett retrosound som doftar 60-tals tape delay mixas med 1800-talspolska. Riff, rundgång och rå energi. 

Folk All-in Band
Folk All-in Band är storbandsversionen av traditionell folkmusik i fullt ställ. Ett mäktigt rytmiskt samspel och stråkar i pardans med en svetsande brassektion får klassiska folklåtar att kännas som att de spelas på riktigt för första gången.

Om det finns biljetter kvar att sälja i dörren gäller nedan priser.

Ord. 240sek
Student. 180sek (mot uppvisande av giltig studentlegitimation)

Välkomna att komma och bli en del av en gala-förfest redo att skrivas in i historieböckerna!

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar