Fräulein Frauke Presents Can-Can!

Eventet har redan varit
Oh! La lá! Bienvenue to Paris and the glorious Moulin Rouge!

Fräulein Frauke Presents fyller sex glittrande år och hur kan man fira bättre än att göra en resa till romantiska Paris och den bohemiska tiden och platsen runt Moulin Rouge och Monmartre’s glansdagar?

FFP bjuder in till en showgirl (och showboy!)-fylld extravaganza med cancan, burlesque, boylesk, smäktande ballader, fantasifylld kabaret, fransk vouging, live musik och en oöverträffligt snygg publik!

Vi flörtar med korsetter, cancan-kjolar och fjädrar och färgen rött kommer gå som en tråd genom hela kvällen… Vi har en mild men fast dresskod: man måste komma upp- eller utklädd där temat för kvällen är en inspiration och det vi bygger festen runt, men det blir en galen blandning av musik och kläder/stilar från hela vintagevärlden och allt som är uppklätt, utklätt eller galet är varmt välkommet!

Dresskoden är alltså maskerad, Moulin Rouge, vintage, epok, fetish, uppklädnad, smoking/frack/kostymer, balklänningar, uniformer, masker, korsetter och så vidare. Pris i form av godaste champagnen Perrier-Jouët delas ut till två lyckliga vinnare och vi har även några goda Nalen-drinkbiljetter att dela ut till ovanligt vackra exemplar av publiken.

All fotografering av scenshowen med smartphones och kameror med blixt är helt förbjuden! Självklart får man gärna fota varandra under kvällen och vår Instagram-tag är #frauleinfraukepresents (använd gärna!) men inga smartphones under just showerna tack!

Förköpsbiljett: kostar 230:- + service i priset inkluderar garderobsavgift!
Biljett i dörren: kostar 270:- (om biljetter finns kvar) även här är garderobsavgiften inkluderad.

Sarah- Louise Young (uk) – Our Chief of mischief  and “cabaret whore”
Miss Betsy Rose (uk) – Vintage Vixen och en av London’s top burlesque showgirls
Fräulein Frauke – Birthday girl and the Saucy Songbird
Soa de Muse (fr) – Frankrikes egen showboy och extravagant vouger
Limelights – Nybakad Burlesque fusion-trupp med höga kickar i bagaget
Jasmine Heikura – Skönsjungande diva
Miss Rita Regrets – Pin-up by day, Femme Fatale by night

PLUS: Janne Sjöblom Trio, vårt eget eminenta husband som ser till att det svänger och Choco Canel som vänder skivor i stora salen för ett vilt, Moulin Rouge-inspirerat svettigt dansgolv samt Naughty Sweetie som spelar alla vintagefavoriter och dansvänliga lindylåtar i Harlem.

Varmt välkomna till ett hejdundrandes party önskar Fräulein Frauke, John Paul Bichard och Nalen!

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris.  Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare

På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar