Fräulein Frauke Presents: Over the Rainbow!

Eventet har redan varit
Glitter and Glamour and Glitz - OH MY!

Välkomna till en pastellfärgad, queer, surrealistisk sagovärld där bokstavligen allt kan hända! Vi bjuder in till ett regnbågsland fullt av tolerans, skönhet, galenskap, fantastiska artister och världens snyggaste publik!

Trollkarlen från Oz, detta odödliga Hollywoodeska mästerverk är inspirationen för kvällen: men (!) inte bara karaktärer från filmen är välkomna! Vi har en fullspäckad show med underbara artister i en galen blandning av sång, dans, cirkus, performancekonst och så klart burlesque!

Vi har en mild men fast dresskod: man måste komma upp- eller utklädd där temat för kvällen endast är en inspiration och det vi bygger festen runt. Det blir en galen blandning av musik och kläder/stilar från hela vintagevärlden och allt som är uppklätt, utklätt eller galet är varmt välkommet!
Dresskoden är alltså maskerad, rainbow, vintage, epok, fetish, uppklädnad, smoking/frack/kostymer, balklänningar, uniformer, masker och så vidare. Champagne delas ut till två lyckliga “bäst klädda”-vinnare och vi har även några drinkbiljetter att dela ut till ovanligt vackra exemplar i publiken.
Klädinspiration kan man hitta här:

https://www.pinterest.com/frauleinfrauke/over-the-rainbow/

All fotografering av scenshowen med smartphones och kameror med blixt är förbjuden! Självklart får man gärna fota varandra under kvällen och vår Instagram tag är #frauleinfraukepresents (använd gärna!) men inga smartphones under showerna tack!

Lördagen den 29 augusti
Nalen, Regeringsgatan 74
21.00 – 02.00
230 SEK (+ biljettavgift) förköp (inklusive garderob!)
270 SEK i dörren (inklusive garderob!)

Biljetter: www.nalen.com
www.frauleinfrauke.com

Joe Black (uk) – Wickedly awesome host and singer extraordinaire
Koko La Douce (swiss) – Don’t miss the Swiss miss, you will yodel for more!
Hedo Luxe (ger) – Savior from boredom and ugly clothes
Fräulein Frauke – The Saucy Songbird
Jelena Mitra Hoop – nyskapande, färgstark och surrelaistisk performance artist
Evy Maroon – Alien burlesque starlet
Mary Nelson – Söders Peggy Lee
Loca Lamorous – Nybakad burlesqueartist med Hollywoodska vibbar

Plus: överraskningar, Janne Sjöblom Trio, DJ:ande av Passé Touché i stora salen för ett galet, fantastiskt blandat dansgolv och Naughty Sweetie för alla vintagefavoriter i Harlem.

Varmt välkomna att avnjuta slutet av sommaren med oss, långt, långt borta från alla vardagsbestyr och högt ovanför regnbågen <3
xoxo
Fräulein Frauke och John-Paul Bichard

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar