Fräulein Frauke Presents the Seven Seas

Eventet har redan varit
Årets första Fräulein Frauke Presents blir ett blött kalas!

Det blir en glamorös och utsökt kväll med en blandning av burlesquedrottningar, Drag Queens, Drag KINGS, kabaretmästare, live musik och dans hela natten lång med storstilade DJs.

Vi hissar seglen och bjuder in till en sailorinspirerad vattenmaskerad där allt kan hända! Vi har en mild men fast dresskod: man måste komma upp- eller utklädd där temat för kvällen är en inspiration och det vi bygger festen runt, men det blir en galen blandning av musik och kläder/stilar från hela vintagevärlden och allt som är uppklätt, utklätt eller galet är varmt välkommet!

Dresskoden är alltså maskerad, sailors, vintage, epok, fetish, uppklädnad, smoking/frack/kostymer, balklänningar, uniformer, masker och så vidare. Extrapoäng för vatteninspirerade kreationer! Pris i form av godaste Champagnen Perrier-Jouët delas ut till två lyckliga vinnare och vi har även några Absolut drinkbiljetter att dela ut till ovanligt vackra exemplar av publiken.

All fotografering av scenshowen med smartphones och kameror med blixt är helt förbjuden! Självklart får man gärna fota varandra under kvällen och vår Instagram tag är #frauleinfraukepresents (använd gärna!) men inga smartphones under showerna tack!

Förköpsbiljett: kostar 220:- i priset inkluderar garderobsavgift!
Biljett i dörren: kostar 250:- (om biljetter finns kvar)

På Scenerna:
Dusty Limits (uk) – “The Compere beyond Compare“
Fräulein Frauke – The Saucy Songbird
Louis(e) Deville (fr) – King, Queen and a “Beauty with Brains”!
Bent van Der Bleu & Lola Vanilla (fi) – The Finnish boylesque phenomenon!
Duchess Dubois & Freja Futch of The Amazing Knicker Kittens – Sveriges coolaste burlesqueduo
Aurora Brännström och Ludvig Lundgren – Detta glammiga jazzpar kommer regera inne i Harlem under början av kvällen och bjuda på godbitar ur deras nyutsläppta jazzalbum “Fun, sexy, cool”
Lady Rivet – “Up and coming” burlesque starlet

Vi har även vårt eminenta husband med jazzrävarna Janne Sjöblom, Rolf Olsson och Jesper Kviberg samt oslagbar vintageinspirerad swingmusik hela kvällen i Harlem av Naughty Sweetie och en galen blandning med Fashionasti på stora dansgolvet för en garanterat het och svettig natt!

Varmt välkomna önskar Fräulein Frauke, John Paul Bichard och Nalen!

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar