Oraklet förutspår Undergången

Eventet har redan varit
Den 30:e januari är det dags för Tornet och Jeremy Irons & The Ratgang Malibus att med sina apokalyptiska flammor lysa upp vår väg i mörkret. Banden är efter många gemensamma spelningar, bland annat en turné i Storbritannien i höstas, samspelta på en kosmisk nivå, snart får du ta del av denna förtrollande duo!

Undergången är etablissemanget för dig som vill låta dig trollbindas av fantastiska musikanter, som kanske vill kramas med någon okänd, mysa med en god öl eller som bara vill drömma dig bort för en stund till de allra vackraste av toner.

Detta och mycket annat kan du göra här tillsammans med likasinnade människor. Undergången är templet för oss alla. Under en magisk kväll varje månad kommer vi att förse dig med några av nutidens absolut bästa band inom genrer med doft av öl, fuzz, ondska och kärlek.

JEREMY IRONS & THE RATGANG MALIBUS
Vem vill inte slippa den bistra grå verkligheten för en stund, svepas med i en regnbågsfärgad vind som lyfter dig högt över vardagens grå dimma? Grabbarna i Jeremy Irons & The Ratgang Malibus tar dig till sin dolda rymdöken genom en portal välsignad av de spirituella schamanerna från Saturnus.

Med deras senaste skiva ”Spirit Knife” som existentiell kompass genom världsalltets purpurfärgade dimmor, tar du dig obehindrat genom både inre och yttre road tripping. Du behöver aldrig rädas att gå vilse med detta högt prisade och rocklistade album som vägvisare.

Missa inte chansen att, före alla andra, lyssna till deras astralt progressiva prärierock i en lokal så intim att ni kan känna de vibrerande 70-talsrötterna under era fötter och bandmedlemmarnas varma andedräkter mot er kind.

TORNET
De härstammar från Göteborg; namnet från kort 16 i den heliga Tarotleken. Bandet bjuder på underjordiska vibrationer och visioner inspirerade av det bästa 70-talet bjöd. Sabbath, Coven, November, glömda riter, uppenbarelser samt Jonestown mynnar ut i tung rökig rock på Svenska! Kom till Templet och dyrka, erbjud era liv för den mytiska frontkvinna som kanaliserar det röktyngda oket stavat TORNET!

Vi hälsar dig varmt välkommen in genom de mörka portarna, välkommen ner till Undergången!

 

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar