STHLM Noir: Sirens of Summer

Eventet har redan varit
STHLM Noir & Vaudevillains Burlesque Variety presenterar Sirens of Summer – En kväll fylld av glamourös burlesk- och varietéshow, dansant electroswing och en fantastisk atmosfär. Ta på din stiligaste outfit och kom och fira in sommaren!

STHLM Noir är Stockholms ledande electroswingklubb. Nu har de startat ett lyckat samarbete med Vaudevillains Burlesque Variety. Deras första klubb blev en succé hos publiken med ett pulserande dansgolv av sällan skådat slag. Nu är de tillbaka för att leverera årets mest fabulösa sommarfest!

Vaudevillains Burlesque Variety kommer att förföra er med en mix av neo- och klassisk burlesk, sång och dans. De är tre artister med olika bakgrund från dansvärlden och deras olika karaktärer bildar en förtjusande trio! De har uppträtt på såväl stora som små burleskevent och fester, bland annat Sveriges största burleskklubb Fröken Frauke Presenterar.

Kvällens DJ är brittiske Lord Justice som kommer att leverera det bästa inom electroswing idag, med en touch av gammaldags dekadens.

Såväl nya som gamla vintagefantaster, electroswingentusiaster, burleskfans och alla andra är varmt välkomna till en oförglömlig afton!

Denna konsert är stående.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar