The New Year Masquerade Ball

Eventet har redan varit
SLUTSÅLT!

Drumroll…….. and…….. Happy New Year!
Varmt välkomna på maskeradbal i kabarens tecken! Vi fyller för fjärde året i rad Nalen till bristningsgränsen med vackra och uppklädda gäster och bjuder in till en burlesquefylld internationell kabaretline-up som kommer fånga och förtrolla er hela kvällen på flera scener.
Nyår är magiskt och det finns inget bättre sätt att fira det i Sverige än hos oss!

Nyår är magiskt och det finns inget bättre sätt att fira det i Sverige än hos oss!

Vi flyttar oss tillbaka till mellankrigstid i Europa- kopplingarna till dagens politiska klimat är tyvärr allt för många, men under natten kommer vi förtrollas bort till en magisk plats. Inspirerade av den odödiga klassikern “Cabaret” och Weimarrepublikens rika queerorienterade kulturutbud finner vi oss mellan “sissy boys” och “Tom girls”. Här samsas överdådiga balklänningar med kvinnor i frack och spektakulära drag queens.

Vi har en middagssittning med underhållning, bubbel och trerätters middag, samt biljetter för eftersläpp med två set top notch burlesk- och kabaretshower samt livejazz – det blir ett vilt party i tre rum ända fram till kl 03, för att vi ska kunna dansa natten lång och stänga ute både midvinter-kylan och 2000-talet från vår magiska vintageinspirerade nöjesvärld!

Temat för kvällen är en inspiration och det vi bygger festen runt, men det blir en galen blandning av musik och kläder/stilar från hela vintagevärlden och allt som är uppklätt, utklätt eller galet är varmt välkommet!

Dresskoden är maskerad, vintage, epok, fetish, uppklädnad, smoking/frack/kostymer, balklänningar, uniformer, masker och så vidare. Man kommer inte in i vardagliga kläder utan måste alltså klä upp sig!

Inspiration kan man hitta här: https://www.pinterest.com/frauleinfrauke/the-cabaret-masquerade-ball-new-years-eve-2015-3/

Fotografering: All fotografering av scenshowen med smartphones och kameror förbjuden! Självklart får man gärna fota varandra under kvällen men inga smartphones under showerna tack! Använd gärna vår tag #frauleinfraukepresents

Middagssittning (Se nedan för meny) 19.30 – 03.00 – Trerätters middag med bubbel och vinpaket samt middagsshow 1300 SEK + serviceavgift. UTSÅLT! 

Eftersläpp 22.00 – 03.00 380 SEK (inkl garderob) + serviceavgift

Vi kommer som vanligt att öppna Stacken redan 2100 där de 200 första personerna får plats sedan öppnar vi 2200 till Stora Salen.

Våra artister:

East End Cabaret (uk) – “The funniest, cleverest and most darkly mischievous musical comedy you are likely to see.” Edinburgh Spotlight

Fräulein Frauke – Scandinavian Siren and “All That Jazz”. Feathered burlesque showgirl extraordinaire…

Eliza Delite (uk) – Multi-award winning international burlesque artist and gorgeous vintage darling

Evilyn Frantic (ger) – Sideshow star. Macabre – Fetish – Fashion.

The Vaudevillains Burlesque Variety – What happens when a femme fatale, a leading lady and a colorful carny meet and start to create some magic?

Lady Rivet – The “Booty brains and bad-ass sass” showgirl

Herr H – Herr H tar er tillbaka till cabaretscenen med skön 20-talsschlager

Janne Sjöblom Trio – här i uppsättningen Janne, Pelle Karlsson och Jesper Kviberg bjuder på klassisk jazz när den är som bäst och en och annan smäktande, dansant vals

Det blir även överraskningar, livemusik på alla scener och “vintage cinema” samt pris för bäst klädda!

Nyårsmeny 2015

Förrätt:
Hummersoppa
Cognacsmetana, friterad persilja, rostad sesamfrö

Varmrätt:
Hjort
Viltsky, potatiskaka md västerbottenost, persiljerotspuré,
semitorkad timjanstomat

Dessert:
Mjölkchokladbakelse
Halloncurd, cocosmoussé, hasselnötströssel

Vegetarian:
Förrätt:
Jordärtkocksoppa
Cognacsmetana, friterad persilja, rostad sesamfrö

Varmrätt:
Polentafylld porta bello
Balsamico, potatiskaka md västerbottenost, persiljerotspuré,
semitorkad timjanstomat

Dessert:
Mjölkchokladbakelse
Halloncurd, cocosmoussé, hasselnötströssel

Varmt Välkomna till en överdådig och alldeles, alldeles underbar maskeradbal!

xoxo Fräulein Frauke, John-Paul Bichard & Nalen

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar