BANKS (US)

AZEKEL

Eventet har redan varit
När debutalbumet 'Goddess' släpptes 2014 stod det klart att en ny stjärna var född. BANKS mörka, råa och stundtals hemlighetsfulla R&B lät inte som något annat, och lämnade gemene lyssnare med mer frågor än svar. När det andra storslagna albumet 'The Alter' släpptes i september, var succén ett faktum.

Startskottet på BANKS karriär kom efter att ha släppt låten ’Before I Ever Met You’ på en privat SoundCloud-sida som sedan plockades upp av Zane Lowe och radiostationen BBC1. Ett antal EPs senare började hyllningarna ramla in från allehanda håll och BANKS hade helt plötsligt gått från spännande hype till en etablerad artist.

På senare tid har BANKS turnerat med R&B-esset The Weeknd och slängt ur sig högkvalitativa singlar inför släppet av ’The Altar’ som landade den 30 september 2016. BANKS är en artist i ständig utveckling som vägrar låta sig begränsas av genrens regler. Räkna således med något helt nytt och alldeles eget i slutet av september.

Med sig på turnén har hon musikern och producenten Azekel, vars musik har använts som soundtrack till flertalet TV-serier. Azekel skapar elektronisk musik med mycket känsla och musikalitet, och med starka influenser från östra London, där Azekel bor. Låtarna New Romance och Ritual Spirit, samt hans tre hyllade EP:s, har redan fått oss att längta efter debutalbumet, som beräknas komma under året.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar