FFP: Bloody Valentine

Eventet har redan varit
*Love vs Horror* Välkommen till din mardröm! Eller till årets mest romantiska afton...

Inspirationerna är många då Fräulein Frauke med gäster bjuder in till en skräckfylld kärlekskavalkad! Vi firar kärlekens dag med skräckblandad förtjusning och har akter som både är överdådigt läskiga och kärleksfullt skräckinjagande! Ta med en dejt, älskling, love of your life, älskvärd vän, eller hitta nya kärleksfulla bekantskaper medan vi firar Kärleken med stort K!

Vi har som vanligt fantastiska artister både från Sverige och världen i stort! Det blir både burlesque och boylesque med artister från kärlekens stad nr 1: romantiska Paris som kommer förföra och trollbinda, och alla kommer bli tok-kära i vår fantastiske konferencier Reuben Kaye som äntligen är tillbaka i Sverige! Från Stockholm ser vi både en Vampyrdrottning och gruppnummer med lite “hårdare tag”.

Temat för kvällen är en inspiration och det vi bygger festen runt, men det blir en galen blandning av musik och kläder/stilar från hela vintagevärlden och allt som är uppklätt, utklätt eller galet är varmt välkommet! Våra gäster är en otroligt stor del av våra festligeheter och vi har aldrig stött på en så vacker, kreativ och underbar publik!

Dresskoden är skräck, kärlek, maskerad, vintage, epok, fetish, uppklädnad, smoking/frack/kostymer, balklänningar, uniformer, masker och så vidare. Man kommer inte in i vardagliga kläder utan måste alltså klä upp sig! Inspiration kan man hitta på länken till höger:

Fotografering: All fotografering av scenshowen är förbjuden! Självklart får man gärna fota varandra under kvällen! Använd gärna vår tag #frauleinfraukepresents

 

Våra artister:

Reuben Kaye (UK/AUS) – Erudite, classy, dapper devil in a tailcoat… Vår älsking Reuben är äntligen tillbaka!!

Fräulein Frauke – Drottning för kvällen och en av Sveriges största internationella showgirls

Kiki Beguin (FR) – Poetisk burlesk-docka i romantiska skapelser

Charly Voodo (FR) – Dramatisk, överdådig och oroväckande

The Royal Roses Burlesque Troupe – World full of glamour and cheeky burlesque fun, be prepared to be dazzled!

Märit – med attityd, revolution and all that sass

Janne Sjöblom Trio – här i originaluppsättningen Janne, Rolf Olsson och Jesper Kviberg, bjuder på klassisk jazz när den är som bäst och smäktande romantiska sånger.

Det blir även överraskningar samt pris för bäst klädda! I DJ-båsen har vi inga mindre än Damón Zurawski i stora salen för ett dansant och galet party och Naughty Sweetie i Harlem för utstuderad vintageswing. Fräulein Frauke sjunger romantiska jazzklassiker kvällen till ära, och hennes färska EP, inspelad med Janne Sjöblom, kommer finnas till salu under kvällen!

Varmt Välkomna till en fantastisk mega-fest i kärlekens tecken! xoxo Fräulein Frauke, John-Paul Bichard och Nalen.

 

Förköpsbiljetter: 230:- + serviceavgift i priset inkluderar garderobsavgift
Biljett i dörren (om de finns kvar): 270:- i priset inkluderar garderobsavgift

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris.  Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare

På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar