FFP: Once Upon a Time…

Eventet har redan varit
Fräulein Frauke Presents Once Upon a Time…

From Fairytale to Folktale… From broken Disney princesses to Nordic spirits of nature!

Välkomna till sagans förtrollade värld- en magisk blandning av klassiska sagor, myter och legender, Disneyinspirationer, vackra väsen, häxor och en hälsosam dos av svensk vidskepelse. Det är ju även Valborgsmässoafton, något vi firar stort och det blir en galen natt full av spännande överraskningar och där gränserna mellan dimensioner och verkligheter är flytande.

Vi har samlat ihop ett gäng fantastiska och mytomspunna artistvarelser i en het blandning av burlesque, magi, kabaret, sång, dans och boylesque med storheter från både Sverge, Italien och Frankrike.

Temat för kvällen är en inspiration och det vi bygger festen runt, men det blir en galen blandning av musik och kläder/stilar från hela vintagevärlden och allt som är uppklätt, utklätt eller galet är varmt välkommet! Våra gäster är en otroligt stor del av våra fester och vi har aldrig stött på en så vacker, kreativ och underbar publik!

Vi har en mild men fast dresskod: sagor & myter, maskerad, vintage, epok, fetish, uppklädnad, smoking/frack/kostymer, balklänningar, uniformer, masker och så vidare. Man kommer inte in i vardagliga kläder utan man måste alltså klä upp sig!

Fotografering: Endast våra officiella fotografer med fotopass får fotografera showerna. Självklart får ni fota varandra (med samtycke!) och er själva under festen hur mycket som helst dock! Använd gärna vår tag #frauleinfraukepresents

Förköpsbiljetter: 230:- + serviceavgift i priset inkluderar garderobsavgift
Biljett i dörren (om de finns kvar): 270:- i priset inkluderar garderobsavgift

Våra artister:
Nalle the Great – Magisk, magnifik och alldeles… alldeles… UNDERBAR.
Fräulein Frauke – *The Saucy Songbird* Bjuder på både jazz från nya skivan och sagoinspirerat nummer. Miao!
Giuditta Sin (it) – Surreal, distracted, dreamy and poetic…
Alekseï Von Wosylius (fr) – *Artistic Boylesque*
Ivoncita – *The Latino Lolita*
Edie Vengeanze –   When cruelty knows no bounds…
Janne Sjöblom Trio – här i originaluppsättningen Janne, Rolf Olsson och Jesper Kviberg, bjuder på klassisk jazz när den är som bäst!

Det blir även överraskningar samt pris för bäst klädda! I DJ-båsen hörs fabulösa Calle Elf i stora salen för ett dansant, blandat och galet dansgolv och Naughty Sweetie i Harlem för mera utstuderad vintageswing.

Varmt Välkomna till en fantastisk Valborgsmässoafton ni sent ska glömma!
xoxo Fräulein Frauke, John-Paul Bichard & Nalen

Ps, detta är sista stora FFP innan Nyårsbalen, så väl värt att försöka gå! Det blir Stockholm Burlesque Festival därimellan på Nalen den 7 & 8 Oktober, men inga storslagna maskerader på Nalen tills nyår alltså!

 

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris.  Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare

På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar