Frances

SARAH KLANG

Eventet har redan varit
Storbritanniens stora popunder Frances kommer till Stockholm för en intim spelning på Nalen, med debutalbumet Things I’ve Never Said som släpptes den 17 mars färskt i ryggen. Support: Sarah Klang.

Den nu 23-åriga Sophie Frances Cooke, eller kort och gott Frances som hon föredrar att kallas, debuterade 2014 med singeln Fire May Save You. I juli året därpå släppte hon sin debut-EP Grow. Frances etablerade sig snabbt som en av Storbritanniens mest lovande artister med sin soulfulla pop. I oktober 2015 släppte hon ytterligare en EP, Let It Out, innan hon nominerades till både det prestigefyllda BBC Sound of 2016 och Critics’ Choice på BRIT Awards.

Under 2016 och början på 2017 släppte hon fyra singlar och turnerade redan då världen runt, med slutsålda spelningar i hemlandet och bländande framträdanden på bland annat Glastonbury-, Coachella, Latitude- och Lollapalooza-festivalerna. Hennes låt What is love användes också till soundtrack av filmen Fifty Shades Darker och den 17 mars kom äntligen det efterlängtade debutalbumet.

På debuten Things I’ve Never Said har Frances jobbat med bland annat Greg Kurstin (Adele), Jimmy Napes (Sam Smith, Alicia Keys) och Howard Lawrence (Disclosure) och resultatet är ett personligt och känslofullt mästerverk, där Frances bevisar sig vara värd allt den uppmärksamhet hon fått, och mycket mer där till.

Välkomna till en unik tillställning, innan Frances tar steget upp på betydligt större scener!

SUPPORT: SARAH KLANG

Sarah Klang är den ledsna countrytjejen från Göteborg som med två släppta singlar fått hela Sverige att avundas hennes melankoli. Debutsingeln Sleep i maj 2016 och nyligen kom uppföljaren Strangers som hyllats av hela musikerkåren – både i Sverige och i utlandet. Hennes ljudbild är inte lik någon annan – kanske för att hennes inspiration hämtas från gamla brudklänningar, Barbara Streisand, ambient electronica, 80-talspappor och plastblommor.

2016 var Sarah ute på vägarna i Sverige och öppnade bland annat för Frida Hyvönen samt för australiensiska Matt Corby, när han spelade inför ett utsålt Pustervik i Göteborg.

Denna konsert är sittande.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar