Nouvelle Vague

Eventet har redan varit
Äntligen får vi återbesök av det magnifika franska bossanova bandet Nouvelle Vague!

Nouvelle Vague är precis allt som ett vanligt coverband inte är. Istället för att bara tolka sitt material gör man det till sitt eget genom att förvandla det till färgsprakande bossa nova. Repertoaren består av postpunk och new wave från 80-talet, men det är egentligen oväsentligt: Nouvelle Vague gör varje ton och anslag till sitt eget.

I processen från original till nytolkning lyckas bandet behålla det som gjorde originalet till en hit samtidigt som man adderar allt nödvändigt för att göra den spännande igen. Hitkavalkad men ändå inte är nog det bästa sättet att beskriva deras mångfacetterade katalog på. Det är nu med mycket nöje vi kan välkomna den franska bossa-explosionen Nouvelle Vague till Nalen – en kväll som samtliga närvarande sent kommer att glömma.

Bandet ger i år ut en jubileumsutgåva med – hör och häpna – fyra egna kompositioner får oss inte att längta mindre till november. Låt Nouvelle Vague bjuda på en välbehövlig tropisk injektion i novembermörkret. Är du inte frälst nu så blir du det då!

Detta blir tredje gången vi föräras av ett besök!

Kolla in youtubelänken till höger så ser ni hur det såg ut för 8 år sedan!

Denna konsert är stående

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris.  Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare

På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar