Per Persson

Eventet har redan varit
Konserten är slutsåld!
I och med det kommer vi inte sälja några biljetter i dörren.

För ett år sedan tog Persson med sig gitarren och gjorde en magisk utsåld spelning på Stacken. Nu är han tillbaka vilket vi är extremt glada för!

“Det är så lätt att tycka om Per Persson. Han blev folkhjälte för några få men borde, i en rimligare värld, ha fått en lika stor publik som Lars Winnerbäck. Winnerbäck är antagligen den förste som skulle hålla med om det.
Men även Annika Norlin, ¬Håkan Hellström, Tomas ¬Andersson Wij och Love ¬Antell, som snart får sitt publika genombrott i ”Så mycket bättre”, är i mer eller mindre grad skakade ur Per Perssons snusläpp.
Musik beskrivs ofta utifrån hur framgångsrik den är. Listplaceringar är dess ”själ”. Per Perssons album och låtar är däremot förankrade i en landsbygd, en ¬arbetarklass och en hållning som blir en del av lyssnarnas självbild, stolthet och hjärtan.”

Markus Larsson, Aftonbladet efter Perssons Packs sista spelning på Nalen hösten 2014.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris.  Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare

På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar