KLUBB UNDERGÅNGEN

Eventet har redan varit
Vintern kommer och därmed närmar sig Undergångens sista spelning 2016 innan vi går under jorden. Vi vill därmed passa på att bjuda hit inga mindre än Skraeckoedlan + Fulsprit att avsluta denna säsong med oss.

Vintern kommer och därmed närmar sig Undergångens sista spelning 2016 innan vi går under jorden. Vi vill därmed passa på att bjuda hit inga mindre än Skraeckoedlan + Fulsprit att avsluta denna säsong med oss. Det blir en laddad kväll fylld med kärlek, glitter och såpbubblor. Men framförallt makalösa melodier!

Undergången presenterar: Skraeckoedlan + Fulsprit

Skraeckoedlan ger dig ett tungt smörgåsbord med fuzz och rock med rötterna rotade i Black Sabbath, Weezer och Mastodon kombinerat med kryptastiska texter på svenska. De låter oss kastas på ett musikaliskt rymdskepp runt solsystemet där melodierna är i centrum och en drömlik atmosfär förblir evig. Bandet bildades 2009 och har sedan dess lämnat ett stort avtryck i den svenska undergroundscenen. 2011 släppte de sitt kritikerkosade debutalbum ”Äppelträdet” på Transubstans Records. Sedan dess har de släppt ”Mesozoikum” (2012), kasetten ”Flykten Från Tellus” (2012) och ”Sagor” (2015). Nu kommer de till Undergången för en oförglömlig kväll!

www.facebook.com/SKRAECKOEDLAN
https://open.spotify.com/artist/5ujmjNmUSBQleVXLTmPqkb

Fulsprit spelar en mörk och trögflytande doom, obunden av världsliga ting som måttfullhet, konventionell struktur och sång. Bandet bildades 2015 och jobbar nu med sin debutfullängdare.

www.facebook.com/FULSPRIT-1684002185160410/?fref=ts
https://soundcloud.com/fulsprit

Välkomna till Undergången!

21.00 | 18år | 150kr | David Bagares gata 15

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar