The Slayer Club # 2 – The Harvest

Eventet har redan varit
Det kommer att finns ett fåtal biljetter i dörren. Tipset är att komma redan till öppning. 2100

For the Love of Buffy- we do it again! Förra klubben kunde inte blivit bättre så klubbdrottningen och burleskartisten Fräulein Frauke och sångerskan, DJn och artisten Madame Mare är mer än glada att bjuda in till deras andra "The Slayer Club" - en 90-tals nostalgisk, fan-tastisk Bronze-fest, utspelandes i Kaliforniska Sunnydale för alla Buffy the Vampire Slayer-fans och våra vänner!

Vi fyller Nalen Klubb till bristningsgränsen och det blir mingel, dans, vampyrer, sing-a-long, pop-up performances, Buffy Quiz och dessutom utser vi kvällens Lookalikes / Best Dressed = “Prom Queen and Prom King” med fantastiska priser!

En ny chans alltså att gå “all in” i våra romantiska drömmar om Amerikansk TV-kultur med high school-koncept, våra favoritkaraktärer och 90-talsmode. Det blir en het blandning av indiemusik och fest med både vampyriskt mörker och pastelliga balklänningar. Vi har ingen uttalad dresscode men 90-tal, balklädsel, american football-uniformer, cheerleaders, vampyrer och Buffy-KARAKTÄRER av alla dess slag är extra välkomna!

Kom i tid! Vi börjar tidigt med Buffy Quiz och sing-a-long! Vi är glada att bli sponsrade och uppmuntrade av Sci-Fi Bokhandeln, som också står för fantastiska priser under kvällen!
Det blir även fantastiska DJs och dans hela natten!

Fredagen den 16 September Nalen Klubb, David Bagares Gata 15
120 förköp + 30 garderob + biljettavgift
21.00 – 02.00
Biljetter: www.nalen.com och på Sci-Fi Bokhandeln

Varmt Välkomna önskar Fräulein Frauke och Madame Mare xxx

Ps, kan man av nån anledning inte komma till denna underbara sammankomst så kommer vi fira storslaget Buffy 20-års-jubileum den 10 mars i större och mer spektakulär lokal! Välkomna då (också) så “save the date” <3

 

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar