The Soul Company

Eventet har redan varit
The Soul Company måste upplevas live! Det vet alla som sett bandet genom åren. Efter utsålda konserter på både Fasching och Cirkus är det nu dags att ge Nalen en dos av The Soul Companys beryktade energi!

KONSERTEN ÄR UTSÅLD!

The Soul Company är ett av Sveriges absolut bästa liveband! Bandet är kända för sin scennärvaro och sin enorma energi. Sjumannabandet frontas av Isak Kuritzén på sång och backas upp av Jesper Naenfeldt på gitarr, Alexander Waljanson på bas, Henrik Liljequist på trummor, Mattias Lejdal på saxofon samt Patrik Eriksson och Olle Hedström på trumpet. Musiken präglas av 60-talets motown- och chicagosoul och består av både egna och tagna låtar. Bandet släppte under hösten 2015 en liveskiva inspelad på Grand Hotel i Stockholm.

Vi kommer ge allt! Som vi alltid gör. Energin kommer flöda, svetten kommer rinna och festen kommer aldrig ta slut. Det finns bara ett band som kan leverera ett sånt ös. Och det är vi, The Soul Company! Med start kl. 21.00 kommer vi i etapper att bygga en grym stämning som till slut eskalerar i en euforisk soulexplosion. Det är det som gör oss unika och det är därför detta inte får missas!

 

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris.  Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare

På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar