Undergången

Nej + Haoma

Eventet har redan varit
Vårens sista undergång går i basens tecken, då vi motvilligt välkomnar sommaren tillsammans med Nej från Stockholm och Haoma från Malmö.

Gemensamt för dessa två banden är avsaknaden av gitarrer. Vi kommer att låta de låga frekvenserna leda oss in i sommarens väntan på hösten och nya undergångar.

Nej
Trots att två tredjedelar av bandet inte förstår finska så passar språket väl för att kanalisera det finska inom oss alla: mörkret, smärtan och vemodet. Det är en orgie i skönhet och oljud. Deras första fullängdare är nu släppt och har hyllats för den totala avsaknaden av ursäkter, något vi verkligen står bakom.

Haoma
Döpta efter en typ av grön sak så passar denna duo alldeles utmärkt in på våran scen. Mörkt och hypnotiskt bjuds vi in till en seans i örtens tecken. Som Emelie (se nedan) uttrycker det “De låter exakt som min hjärna låter när jag inte förstår den. Fast Haoma är bra.”

Vi vill sist men inte minst presentera vår nya medlem i klubben Emelie Draper. Hon är ett välkommet tillskott till vår konstiga skara. För denna kväll kommer hon dessutom stå för musiken mellan banden under sitt superhjältenamn: DJ Pussydevil

I mörkret och kärlekens tecken!

Denna konsert är stående.

Alla tider är cirka tider, de kan komma att ändras samma dag.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar