Wovenhand

Emma Ruth Rundle

Eventet har redan varit
Wovenhand och deras mytiske frontfigur David Eugene Edwards kommer hit för en kväll med maniskt mässande folkhymner och bråddjup gothisk indierockscountry.
Support: Emma Ruth Rundle.

KONSERTEN ÄR UTSÅLD!

David Eugene Edwards och hans mäktiga Wovenhand återvänder till Sverige för en konsert på Nalen med nytt material i ryggen. I slutet av sommaren släpper Wovenhand äntligen nya albumet Star Treatment.

Sedan mitten av nittiotalet har David Eugene Edwards varit en av alt-countryns viktigaste artister, först som frontman för kultförklarade 16 Horsepower och sedan början på 2000-talet med sitt Wovenhand. Med Wovenhand har Edwards hunnit släppa åtta album sedan den självbetitlade debuten anlände 2002 och i slutet av sommaren släpps deras efterlängtade nionde album Star Treatment. Star Treatment är Wovenhands första sedan 2014 års Refractory Obdurate och släpps av amerikanska Sargent House (Chelsea Wolfe, Deafheaven) tillsammans med klassiska Glitterhouse Records. Hyllade av kritiker och med en hängiven fanskara världen över fortsätter Wovenhand att imponera, samtidigt som de går bortanför referensramarna och existerar på ett eget plan i dagens musiklandskap.

Magisk och mörk gothisk americana där folk, country, punk och psyke möts  – ett unikt sound som i liveformat tar formen av ett maniskt väckelsemöte ledd av David Eugene Edwards mässande stämma, en karismatisk frontman, larmande gitarrer. En oförglömlig liveupplevelse som inte lämnar någon oberörd.

Support: – Emma Ruth Rundle

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris.  Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare

På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar