AKAE BEKA “THE VOICE OF MIDNITE”

Eventet har redan varit
Akae Beka bildades 2015 av medlemmar från det legendariska roots-reggae-bandet Midnite från Virgin Islands. Med sin karismatiska frontfigur och sångare Vaughn Benjamin vid rodret ger Akae Beka dig djup och andlig roots som vi annars är vana att höra från de karibiska öarna!

Bandets livespelningar drar dig in i en djup trans där du vill dröja kvar så länge som möjligt. Akae Beka är den nuvarande manifestationen av ett framväxande medvetande.

Lördagen den 29 april upplever vi denna spirituella och magiska spelning hos oss på Nalen i Stockholm. Med material från album som Homage To The Land, Portals, Livicated och Jah Say Do är denna kväll ett måste. Lägg sen till massa Midnite-klassiker och denna kväll är fulländning.

Akae Beka består till största del av tidigare Midnitemedlemmar och musikerna som kommer med till speglingen på Nalen är Christian ‘Sly’ Molina-Curet (trummor & percussions), Lyndon ‘Ras L’ Williams (bas), Edmund Fieulleteau (gitarr), Edwin ‘Kenny’ Byron (gitarr), Suren Fenton (keyboards) och Vaughn Benjamin (sång).

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar