Alternativa artister och Fejkunderhållning

Eventet har redan varit
Tre fredagar i rad bjuds du in till en slags modern varieté med vassa, skickliga och moderna artister inom flera genrer, ledda av pianisten, artisten och komikern Björn Ende. Välkomna till Stacken och Nalen den 26 maj samt den 2 och 9 juni.

FREDAG DEN 26 MAJ
Björn Ende med gästerna Elona Planman, Jenny Almsenius och Ola Aurell.
Klicka HÄR för mer info och för biljett
FREDAG DEN 2 JUNI
Björn Ende med gästerna Lustgas, Malin Jakobsson och Frida Braxell.
FREDAG DEN 9 JUNI
Björn Ende med gästerna Katten Skogmans Orkester och Svensk Pop.
Klicka HÄR för mer info och för biljett
Tips! Om du är intresserad av samtliga kvällar kan du köpa en biljett som gäller till alla tre tillfällen.

Björn Ende
Björn Ende har spelat i bandet Svensk Pop, varit med i gycklargruppen Bastardus Sans samt sjungit och skrivit låtar för Katten Skogmans Orkester. Björn är också en av Sveriges skickligaste och mest etablerade improvisationsteatermusiker. Björn har skrivit musik till teater och har suttit som kapellmästare för bland annat Vasastansrevyn (flerfaldig mästare i Revy-SM) och fick tillsammans med Filippa Engellau Teskedsordens pris 2012 för sin ungdomsmusikal ”Det kunde varit du”.

2016 inledde Björn Ende sin solokarriär och samma år gjorde han sin soloföreställning Elementa som i januari 2017 spelades inför för utsåld salong på Södra teaterns stora scen i Stockholm. Med klubben Alternativa artister och Fejkunderhållning hoppas han skapa en slags modern varieté med vassa, skickliga och moderna artister inom flera genrer.

Lustgas
Den enda humorduon som blandar sketchhumor och trolleri. Duon består av Elias Bjärgvide och Andreas Anterot, och lekfullt och säkert pushar de gränserna för hur trolleri kan presenteras i ett högt tempo. Deras föreställning “Tretton trollkarlar och en Farsa” som först spelades som Ålandsturné belönades med 4 av 5 fyrtorn av Ålandstidningen.

Malin Jakobsson
Malin Jakobsson gör humor på rimmad västerbottniska. Det är en slags blandning av buskis, stand up, poesi och visa. Själv kallar hon det för tragibuskis på vers.
I sin repertoar tar Malin sig an ämnen som prestationsångest, åldersnoja, kärleksproblem och annat som hör livet och vardagen till. Det handlar mycket om ensamhet och att leva nära men ändå utanför normen. Malins ambition är förutom att bli en ny Benny Hill, att vara en förebild och ett varnande exempel i ett.

Frida Braxell
Blott 25 år gammal, men redan rutinerad i musiksvängen, är Frida tillbaka i friska luften efter att ha spenderat delar av hösten i studion. Album nummer två i ordningen, Försök igen när det blir vår är resultatet. Den första singeln från det nya albumet, Gatorna på Söder,har ett högt tempo och poppigt sound är låten ett glädjerus med ett innehåll som många kan känna igen sig i.

FÖRKÖP: 170 SEK
I DÖRREN: 210 SEK
BILJETT TILL ALLA TRE TILLFÄLLEN: 350 SEK

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar