Beth Hart

Eventet har redan varit
Ett av de största namnen inom blues och rock: amerikanska Beth Hart kommer tillbaka till Stockholm! Med nysläppta plattan Fire on the Floor beger sig Hart ut på turné med ett efterlängtat stopp på Nalen lördag den 25 november.

Hart beskrivs ofta som ’den ultimata kvinnliga rockstjärnan’ och har nått stora framgångar i USA, men också runt om i Europa. När Hart senast besökte oss för fyra år sedan var det för två helt utsålda konserter – hon var då aktuell med soloalbumet Bang Bang Boom Boom och Grammy-nominerade skivan Seesaw – ett samarbete med Joe Bonamassa. Såväl kritiker som fans hyllade konserterna och berömde framförallt sångerskan unika närvaro. När det nu är klart att Hart återvänder till Nalen är det med ett nytt album i bagaget. Fire on the Floor släpptes i slutet på 2016 och beskrivs av artisten själv som ”pretty frickin’ good”.

Hart fick sitt stora internationella genombrott i slutet på 90-talet med singeln LA Song från skivan Screamin for my Supper. Efter det har sångerskan släppt flera soloalbum, turnerat tillsammans med Slash och Jeff Beck samt haft flera lyckade samarbeten med Joe Bonamassa.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar