Emergenza Festival

Eventet har redan varit
En av Europas största festivaler för band, grupper och artister som ännu inte slagit igenom stort är tillbaka på Nalen! Perfekt för dig som själv vill spela med ditt band, eller för dig som är intresserad av ny musik.

Emergenza Festival är både Sveriges och Europas största festival för band, grupper och artister inom alla genres som ännu inte har slagit igenom stort. Festivalen har ett inbyggt tävlingselement där musikalitet, låtskrivning, performance och “att vara redo för nästa steg” är kategorierna som deltagarna bedöms utifrån. Går man långt inom tävlingen får man inte bara spela på en rad av Sveriges och Europas bästa scener – man kommer utvecklas som musiker och man träffar många andra musiker man kan ha kul tillsammans med. Max antal konserter för deltagare på festivalen är 7 konserter uppdelad på klubb- och festivalspelningar i Sverige, Danmark och Tyskland.

Nytt för Emergenza Festivalen i denna säsong är bland annat:
– jury på alla rundor
– feedback och coaching mellan spelningarna
– utbytesgig i Berlin, Hamburg och Köpenhamn

Den 24 november kommer festivalen till Nalen Klubb. Totalt ska nio band hinna lira på scen, och spelschemat ser ut som följande:
19.00 JNL
19.30 Emelinda
20.00 Jon Magnusson
20.30 Disrated
21.00 Nzuri Sana
21.30 Exploding Pets
22.00 Katakomba
22.30 Ladybug
23.00 Mountain Slide

Insläpp klockan 18.30, biljetter i dörren eller förköp direkt via banden.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar