Emergenza festival

Nalen Klubb TBA
Biljettsläpp 06 Okt
Insläpp:

18 år
En av Europas största festivaler för band, grupper och artister som ännu inte slagit igenom stort är tillbaka på Nalen! Perfekt för dig som själv vill spela med ditt band, eller för dig som är intresserad av ny musik.

Emergenza Festival är både Sveriges och Europas största festival för band, grupper och artister inom alla genres som ännu inte har slagit igenom stort. Festivalen har ett inbyggt tävlingselement där musikalitet, låtskrivning, performance och “att vara redo för nästa steg” är kategorierna som deltagarna bedöms utifrån. Går man långt inom tävlingen får man inte bara spela på en rad av Sveriges och Europas bästa scener – man kommer utvecklas som musiker och man träffar många andra musiker man kan ha kul tillsammans med. Max antal konserter för deltagare på festivalen är 7 konserter uppdelad på klubb- och festivalspelningar i Sverige, Danmark och Tyskland.

Nytt för Emergenza Festivalen i denna säsong är bland annat:
– jury på alla rundor
– feedback och coaching mellan spelningarna
– utbytesgig i Berlin, Hamburg och Köpenhamn

Vill du också spela på Emergenza Festival på Nalen? Anmäl dig via emergenza.se.

Om du är intresserad av att gå på festivalen som publik, så kommer biljetter att säljas längre fram. Då kommer även lineup att presenteras.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar