EN VOGUE

Eventet har redan varit
Amerikanska R&B- och popgruppen En Vogue, ofta kallade för en av historiens bästa kvinnliga grupper och flerfaldigt Grammy-nominerade, är tillbaka med nytt material och gör en exklusiv Sverigespelning på Nalen under sin turné 'For the love of music'.

En Vogue har aldrig varit rädda för att kliva utanför normen. På samma sätt har de alltid lyckats kombinera musik med stil, och med hitlåtar som Free your mind och Whatta man har bandet lyckats skapa och sätta nya trender – inte minst inom musiken men även inom andra områden. Idag är gruppen tillbaka med nytt material och fortsätter att utmana gränserna.

Ända sedan debuten har En Vogue satt en viss standard för kvinnliga R&B- och popartister och har blivit utsedda till en av de bästa kvinnliga grupperna genom alla tider av tidningar som Billboard, Rolling Stone, MTV, New York Times och andra stora medier. Succékonceptet bakom En Vogues framgångar är kombinationen av sexigt med sofistikerat, frispråkigt med stil. Det var detta som fick gruppen att sälja över två miljoner kopior av deras första album Born to Sing, över fem miljoner album med uppföljaren Funky Divas … Därefter kom ytterligare fyra album: Ev3, Masterpiece Theatre, The Gift of Christmas och Soul Forever, och gruppens musik har används flitigt som soundtrack till diverse filmer och serier.

En Vogue är kort och gott en av USA:s bästa säljande kvinnliga grupper som idag har över 20 miljoner sålda album samt 30 miljoner streamningar och 26 miljoner YouTube-visningar – och då gäller det bara deras sex bäst säljande singlar.

Under 2016 har bandet presenterat ny musik i form av singlarna Deja Vu och A thousand times, och snart kommer albumet Electric Café. Deras nya musik har också ett nytt sound, samtidigt som de självklart behållit sitt musikaliska signum. Låtarna på den nya skivan kommer att blanda de två stilarna men är lika pricksäkert, utmanande och vackert som alltid. I samband med En Vogues nya musik ger de sig ut på Europaturné, med ett exklusivt Sverigestopp hos oss på Nalen i Stockholm.

Gruppen består idag av originalmedlemmarna Cindy Herron och Terry Ellis, samt långtida medlemmen Rhona Bennett. Turnén, som på sätt och vis blir deras 25-årsjublieum, går under namnet For the love of music, vilket förklarar precis hur En Vogue känner inför det de gör.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

I samarbete med Star FM.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar