Eric Gadd med band

Eventet har redan varit
Sveriges soulkung Eric Gadd firar 30 år som artist med två jubileumskonserter hos oss på Nalen! Fredagens konsert den 21 april blir med fullt band och stående publik.

Eric Gadd är mannen bakom klassiker som ‘Bara himlen ser på’, ‘Do You Believe in Me’, ‘Why Don’t You, Why Don’t I’ och ‘Vi kommer aldrig att förlora’. Han är Grammisbelönad tre gånger om, har sålt guld- och platinaskivor både dubbelt och trippelt och har alltid varit en uppskattad liveartist. I år är det hela 30 år sedan Eric Gadd gjorde debut med plattan ‘Hello!’, vilket självklart ska firas.

Därför bjuder Eric Gadd in till två kvällar på Nalen i april för att fira 30 år som artist genom att framföra sin låtskatt live i form av två helt olika spelningar. Torsdagen den 20 april blir det en intim akustisk spelning och fredagen den 21 april sätter han ihop ett stort band, inkluderat många av sina bästa vänner, för att bjuda på en riktig partykväll i soulens tecken.

Denna konsert är stående.

För att läsa mer om Erics andra konsert, med sittande publik och akustisk musik, klicka HÄR.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar