FREDDIE MCGREGOR

Luciano

Eventet har redan varit
På grund av händelser i centrala Stockholm fredag den 7 april blev konserten med Freddie McGregor och Luciano tyvärr inställd. Köpta biljetter återlöses till det kort som användes vid köpet. Vi hoppas att ni förstår och att ni alla är okej.

Två av reggaescenens absolut största namn kommer till Nalen för en exklusiv spelning i vår!

Fredagen den 7 april kommer Freddie McGregor och Luciano till Stockholm och Nalen. Backade av sitt jamaicanska band kommer detta bli en fantastik kväll med mängder av klassiker – och en efterlängtad kväll är det också, med två legendarer som spelar allt för sällan i Sverige.

Dansgolvet styrs av inga mindre än Stereo Steppas.

Om det finns biljetter kvar på dörren kostar de 350 kr.

Konserten är i samarbete med Link Up Production.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

INSTÄLLT

På grund av händelser i centrala Stockholm fredag den 7 april blev konserten med Freddie McGregor och Luciano tyvärr inställd. Köpta biljetter återlöses till det kort som användes vid köpet. Vi hoppas att ni förstår och att ni alla är okej. Eventuella frågor mejlas till konsert@dev2.thegeneration.se.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar