Fried Rice

Eventet har redan varit
Fried Rice är ett asiatiskt nätverk som anordnat aktiviteter för sina medlemmar sedan 1999. Nu kommer de för första gången till Nalen den 9 september. Förutom att vara efterfesten till Asian Soccer Cup Stockholm som spelas under dagen är det alltså även Nalen-premiär för klubben!

Fried Rice x Jargon x Nalen x KickoffParty x DJ Cheicki x ASC Afterparty!

Jargon + Miss Mhaye Monti
Jargon är en Asian American Rapper från Chicago som spanats in en längre period och denna gång klickade allting: rätt tidpunkt, rätt fest och rätt lokal! Jargon gjorde sig känd tidigt genom att ställa upp i diverse Rap Battles, och efter framgångarna lanserade han sitt debutalbum – inte helt utan kontroverser då en av singlarna hamnade på en mix tape som Universal Music Group påstod tillhöra Lil Wayne. Låten Ride With Me har idag över 40 million visningar på YouTube. Han har sedan dess släppt flertalet album, turnerat runt både i hemlandet och utomlands och kommer nu alltså till Stockholm.

Med på scen kommer även Miss Mhaye Monti, bland annat känd under titeln Miss Hin Chicago, och tillsammans kommer de att stå för kvällens liveakt.

DJ Cheicki Wague
Klubben har också lyckats boka den alltid karismatiska DJ Cheicki Wague för att inviga premiärfesten. Förutom att tidigare ha varit resident-DJ på Nalen har han även varit på Berns, Sturecompagniet samt Laroy och spelat på de flesta nattklubbarna i Sverige. Han känner in publiken väl och levererar alltid stämning och ett dansgolvet på topp!

Ett antal VIP-bord kommer att finnas tillgängligt, kontakta vincent@friedrice.se för frågor och intresse.

Om det finns biljetter kvar kommer de att säljas i dörren för 200 SEK.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar