Joshua Radin

LILY & MADELEINE

Eventet har redan varit
Lördag den 18 mars kommer singer-songwritern Joshua Radin till Stora Salen på Nalen. Räkna med en salig blandning av gammalt och nytt, där vartenda ord känns och berör.

Singer-songwritern Joshua Radins personliga och omedelbara blandning av pop och folk har förgyllt världen i snart femton år. I sina låtar skildrar han relationer, kärlek, livet och allt däremellan – alltid med en stor dos igenkänning. Uttryck och melodier tycks han aldrig få slut på och det är med stor glädje vi har äran att välkomna Joshua Radin till Sverige och Nalen för en intim konsert i vår.

Tanken var aldrig att det skulle bli någon artist av Joshua Radin, men efter att ha spelat upp en av sina tidiga kompositioner för vännen, tillika skådespelaren Zach Braff, fick han den uppmuntran som behövdes för att ge musiken en chans. Och tur var väl det. Hittills har Joshua Radin bjudit på sju studioalbum fullproppade med det allra finaste som blandningen av pop och folk har att erbjuda. Hans känsloladdade kompositioner har tonsatt mängder av TV-serier, bland annat Scrubs, Greys Anatomy och One Tree Hill.

I slutet av januari släppte Radin sitt sjunde och på många vis mest ärliga album The Fall. Albumet är det första han har producerat helt själv, och albumet är ytterligare en fantastisk samling av personlig popmusik. I vår tar Joshua Radin ut de nya låtarna på en turné som stannar på Nalen i mars.

Extra kul är att Joshua får sällskap av amerikanska folkpopsduon Lily & Madeleine, som följer med som förband. Spana in Lily & Madeleine här. Lily & Madeleine kan kort beskrivas som en amerikansk motsvarighet till Sveriges First Aid Kit – en underbar systerduo som tillsammans med Joshua Radin kommer att ge er en oförglömlig kväll.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar