Klubb Död: Vanligt folk + Isotope Soap

Eventet har redan varit
Klubb DÖD är Stockholms förnämsta klubb för dig som uppskattar mörk musik med underground- och DIY-anda. Klubb DÖD ger er de senaste och mest briljanta akterna inom scenen. Denna kväll: synthpunk med Vanligt Folk och Isotope Soap!

VANLIGT FOLK
Enligt egen utsago föddes Vanligt Folk ur ett misslyckande. Det började med en tanke om att göra tung och svänging EBM. Ur nederlaget växte ett kompromisslöst, genreöverskridande uttryck fram. Ackompanjerade av synthbas och trumma odlade Vanligt Folk oviljan att kategoriseras. Trion albumdebuterade under sommaren 2015 med skivan Jag har utvecklat mig till både en hund i en kattoch har innan dess släppt ifrån sig två EPs, en kassett och en 7″-singel. Vanligt Folk är ett starkt, egensinnigt och energiskt liveband som stått på scener som Roskilde, Gagnef och Kalabalik på Tyrolen. De har vunnit pris för årets video vid Manifestgalan 2014 och gjort konserter i både Sveriges Radio P2 och P3. Kvällen kan ses som en pre-releasefest inför bandets kommande EP Palle Bondo!.

ISOTOPE SOAP
Grym synthpunk med influenser från klassiska synhtpunkband som The Screamers, Primitive Calculators och Devo. I slutet av augusti 2016 släpptes Isotope Soaps debut-EP Frontal Disorder Post Mental Border. Sedan dess har ytterligare en EP och ett fullängdsalbum hunnit komma ut.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar