Klubb Död: Lebanon Hanover

Eventet har redan varit
Klubb DÖD är Stockholms förnämsta klubb för dig som uppskattar mörk musik med underground- och DIY-anda. Klubb DÖD ger er de senaste och mest briljanta akterna inom scenen och presenterar denna gång Lebanon Hanover och Isolated Youth.
OBS! Ny lokal och fler biljetter släppta.

LEBANON HANOVER
En iskall postpunk-duo bestående av Larissa Iceglass från Schweiz och William Maybelline från England. För närvarande är de baserade i Berlin och äntligen får Stockholm besök av denna oemotståndliga duett. Dystra synthar, monoton sång och breda basslingor skapar en ändå dansant magi. De har hunnit släppa fem album, varav senaste Besides The Abyss 2015 via grekiska Fabrika Records.

ISOLATED YOUTH
Isolated Youth är ett nybildat postpunk-band från norra Stockholm. Betecknat av ett melodiöst sound kantat av postpunkens aggressivitet och en blandning av det sköra och explosiva, kan man närmast nämna Köpenhamnreferenser så som Iceage, Pardans och Lower. Även mer välkända band som Joy Division och Nick Cave & the Bad Seeds hör hemma inom samma ram. Frontar gör en ung sångare tillsammans med sin storebror på gitarr. Med sig har bröderna en basist med bakgrund i jazzensembler, och en trummis med rötterna i brittisk postpunk. Bandet släppte sin första singel på Spotify i mars.

På grund av det stora intresset flyttar Klubb DÖD upp till Stora Salen denna kväll. Fler biljetter släppta! Observera att insläpp börjar klockan 21. Om det finns biljetter kvar säljs de i dörren för 250 SEK.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar