Klubb Död: BLEIB MODERN

Eventet har redan varit
Klubb DÖD är Stockholms förnämsta klubb för dig som uppskattar mörk musik med underground- och DIY-anda. Klubb DÖD ger er de senaste och mest briljanta akterna inom scenen och presenterar stolt den tyska shoegaze/post punk-sensationen BLEIB MODERN samt svenska ISOBEL & NOVEMBER.

BLEIB MODERN
Efter att nyligen ha turnerat runt om i Europa under de senaste åren, tog bandet en välförtjänt paus i Berlin för att så småningom skapa det som skulle bli deras mest mogna och fascinerande skiva hittills. Antagonism släpptes i april i år och är ett soniskt överfall fyllt av ångestdrypande dysterhet. Genom en mer solid ljudbild visar bandet sig redo att ta över en ny och bredare publik. Bleib Modern är Philipp, Vinz, Peter, Leo och Tommy.

ISOBEL & NOVEMBER
Det började som ett soloprojekt i slutet på 90-talet, med sångaren Per-Erik Söderberg som spelade på sin hårt nedstämda Gretsch. Så snart nya bandmedlemmar tillkom började de experimentera tillsammans, både med ljud och känsla, vilket till slut gjorde Isobel & November till den Kraut- och Psychkvartett den är idag.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar