Klubb Undergången

Eventet har redan varit
Våren är på väg, men på Undergången råder fortfarande mörkret! Välkommen till en helkväll med musik från White Dwarf, Ordos och Calle & Kosmiska Ugglan.

WHITE DWARF levererar klassisk jäkla stoner doom. Trion från Halmstad får en att tänka på gamla goda giganter som Sleep och Electric Wizard, på bästa möjliga sätt. Under 2017 kommer de att spela in sin första fullängdare, som efter demon ISM verkligen är efterlängtad. Låtarna tar dig med på dimmiga resor ut i rymden och in i själen. Det är tungt, fuzzigt och riffigt – precis som man vill ha sin stoner!

ORDOS spelar aggressiv stoner med mörker som främsta inspirationskälla. Materialet skiljer sig ganska markant från den solbadande och ogräsdoftande stonern från det varma Kalifornien. Istället hörs tydliga influenser av vinter, mörker och en förkärlek för det makabra.

CALLE & KOSMISKA UGGLAN är en extrapresent från Rymd-Upplands Väsby. Femmannaorkestern säger själva att de spelar någon slags popmusik för folk som gillar rockmusik. Kan kan tänka sig att kalla det för trallpunk i moll, eller kanske electro-doom-pop, med råa texter på svenska. Det enda man egentligen kan säga med säkerhet är att Calle och hans kosmiska kompisar inte följer några som helst musikaliska regler, vilket gillas skarpt!

Välkomna till Undergången!

20.00 | 18år | 150kr | David Bagares gata 15

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar