NEON ROSE

REVELATIONS

Eventet har redan varit
Under en magisk kväll varje månad förser Undergången dig med några av nutidens absolut bästa band inom genrer med doft av öl, fuzz, ondska och kärlek. Den 8 september blir det klassisk hårdrock med Neon Rose och Revelations.

NEON ROSE
Neon Rose har fått titeln Sveriges första hårdrocksband, och enligt många även ett av de allra bästa. Under 1972-1975 släppte de några riktigt grymma skivor, men sedan var det tyst i många år. 2016 gjorde ett återuppståndet Neon Rose succé igen med bland annat fullt hus på Debaser, och de jobbar nu med sitt fjärde album.

REVELATIONS
Revelations från Stockholm spelar klassisk 70-talshårdrock, och har bland annat turnerat som förband till Paul Di’Anno (Iron Maiden) och Chris ”Mean Man” Holmes (W.A.S.P.). 2013 släppte de en EP som fick riktigt bra recensioner, såväl internationellt som nationellt, och i slutet av 2013 kom en singel för att presentera bandets nya sångare och sound. Under sommaren 2017 ska Revelations släppa sin efterlängtade fullängdare, och i september ska de alltså spela på Undergången!

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar