Inställt – Milky Chance

Fil bo riva

Eventet har redan varit
Konserten tvingas tyvärr ställas in på grund av sjukdom. Alla biljettköpare har meddelats om ersättningskonsert i maj som flyttats till en annan lokal. Redan köpta biljetter kommer gälla på det nya datumet men kan du av någon anledning inte gå då, så kommer du kunna återlösa din biljett. Alla frågor hänvisas till info@luger.se.

All questions regarding the cancelled show should be sent to info@luger.se.

Från Milky Chances management:
“With huge regret, we are sorry to announce that Milky Chance will have to cancel their forthcoming shows in Copenhagen, Stockholm and Oslo. Clemens is ill and is unable to sing and under doctors instructions, needs a few days’ rest. The shows will be re-scheduled as soon as possible and ticket holders will be notified of the new dates as soon as they are confirmed. Once again apologies for the inconvenience caused.”

_____

Succéhistorien som stavas Milky Chance började med en låt: den virala monsterhiten Stolen Dance. Genom att blanda folk, electronica, reggae och en rad andra genrer kom gruppen med något nytt – ett sound som många letat efter men inte riktigt hittat.

Sedan dess har både hyllningar och streams regnat in, och med debutalbumet Sadnecessary etablerade sig bandet som ett framtidsnamn att hålla ögonen på. I mars 2017 släpptes uppföljaren Blossom som visade prov på ett Milky Chance i sitt livs form.

Milky Chance bildades i staden Kassel i Tyskland efter att det jazzband som två av medlemmarna tidigare varit med i upplöstes. Clemens Rehbein och Philipp Dausch fortsatte att samarbeta, men nu med nya intryck och influenser som grund. Efter en tids slit la duon upp låten Stolen Dance på YouTube, vilken genast blev en oväntad viral hit som genererade miljoner av streams. Trots att det aldrig var planen var Milky Chance nu ett av internets mest hajpade band – tack vare en endaste låt. Hajpen följdes sedan upp av debutalbumet som utnämndes till Album of the Week av välrenommerade tidningen Spin och gjorde bandet till en världsangelägenhet. Sedan debutalbumet har gruppen varvat utsålda klubbspelningar med gigantiska festivalspelningar, och blivit en trio för att utöka ljudbilderna ytterligare.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. Biljettförsäljningen för detta evenemang går via Ticketmaster.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar