Milky Chance

+ Fil bo riva

Succéhistorien som stavas Milky Chance började med en låt: den virala monsterhiten Stolen Dance. Genom att blanda folk, electronica, reggae och en rad andra genrer kom gruppen med något nytt – ett sound som många letat efter men inte riktigt hittat.

Sedan dess har både hyllningar och streams regnat in, och med debutalbumet Sadnecessary etablerade sig bandet som ett framtidsnamn att hålla ögonen på. I mars 2017 släpptes uppföljaren Blossom som visade prov på ett Milky Chance i sitt livs form.

Milky Chance bildades i staden Kassel i Tyskland efter att det jazzband som två av medlemmarna tidigare varit med i upplöstes. Clemens Rehbein och Philipp Dausch fortsatte att samarbeta, men nu med nya intryck och influenser som grund. Efter en tids slit la duon upp låten Stolen Dance på YouTube, vilken genast blev en oväntad viral hit som genererade miljoner av streams. Trots att det aldrig var planen var Milky Chance nu ett av internets mest hajpade band – tack vare en endaste låt. Hajpen följdes sedan upp av debutalbumet som utnämndes till Album of the Week av välrenommerade tidningen Spin och gjorde bandet till en världsangelägenhet. Sedan debutalbumet har gruppen varvat utsålda klubbspelningar med gigantiska festivalspelningar, och blivit en trio för att utöka ljudbilderna ytterligare.

Konserten är flyttad från Berns. Köpt biljett gäller. Insläpp till konserten klockan 19.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. Biljettförsäljningen för detta evenemang går via Ticketmaster.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar