Moneybrother

Eventet har redan varit
Frontmannen och bandet som gjort det till en sport att leverera liveupplevelser utöver det vanliga kommer till Nalen och Stockholm i april.

Moneybrother har tidigare fått en Grammis för årets album, vunnit priser som Årets manliga artist och som Årets nykomling. Efter två helt slutsålda succékvällar på Vasateatern kommer alltså Moneybrother till Nalen.

Under våren blev det också klart att Moneybrother kommer att medverka i årets upplaga av succéprogrammet Så mycket bättre i TV4.

Moneybrother låter hälsa såhär:

“Moneybrother spelade med bandet två kvällar på Vasateatern i Stockholm precis.

Jag kom ärligt inte ihåg att det var sådär kul.

Och jag må vara en av Sveriges sämsta artister på PR och framförhållning, men jag kan ju verkligen spela live. Jag hade glömt det också. Så vi bokade på en liten sväng till, medan vi var varma liksom.

Det blir lite som det var att gå på konsert på 1800-talet. Inget förinspelat, inget back track, bara åtta musiker som spelar ihop på scenen. Se det lite som att gå på ett supertrevligt museum som låter väldigt starkt typ.

Välkomna.”

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar