Persson & Frisk

Eventet har redan varit
"Vi kände att det kan vara skönt för Stockholmarna att tänka på nåt annat än köttbullar innan jul" tänkte Per Persson, frontmannen från kultförklarade Perssons Pack. Därför kommer han, tillsammans med vännen och bandkollegan Niclas Frisk, tillbaka till Nalen.

Hösten 2014 sa Perssons Pack tack och hej med två slutsålda spelningar på Nalen. Detta var sista gången man såg originaluppsättningen av bandet med Adell, Limpan, Persson och Frisk ihop på en scen. Persson fortsatte sedan med sologig och turnerade flitigt med både nytt och gammalt material, tills han våren 2017 återigen blev sugen på att spela med ett band. Per Persson & Nya Packet blev ett faktum och i maj 2017 var de tillbaka på brottsplatsen för ytterligare ett bejublat gig på Nalen.

På samma plats som en historia slutade startade alltså en ny med ett nytt pack som sedan dess turnerat Sverige runt. I detta nya manskap finns endast en gemensam nämnare – förutom Persson – och det är Niclas Frisk. En resa som startade redan på 80-talet med Traste Lindens Kvintett, där Persson spelade bas och Niclas gitarr, har nu alltså fortsatt. Nu tar superduon steget till att också spela just som en superduo då de lördag den 16 december gör en unik spelning på Nalen i Stockholm.

Denna konsert erbjuder onumrerade stå- och sittplatser.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar